Print this page
HAIRTRENDS

POP ACADEMY LANSEAZA OFFBEAT SS/20

Luni, 11 Noiembrie 2019 11:24

OFFBEAT SS/20 este colectia primavara-vara a POP Academy, semnificatia cuvantului fiind neobisnuit, neconventional si prin urmare, surprinzator si vizibil. Motto-ul ce sta la baza acestui proiect aduce in discutie obsesiile ca motor al pasiunilor noastre. Obsesiile noastre sunt ceea ce ne diferentiaza si ne fac interesanti. 

 

Fiecare colectie generata de conceptul POP are la baza o asociere de curente artistice. In cazul OFFBEAT SS/20, sursele de inspiratie principale enuntate sunt:

Mișcarea Memphis, fondata în Italia la inceputul anilor '80. Ettore Sottsass isi convoaca grupul de designeri si arhitecti creativi, urmand a se uni pentru o miscare de design radicala, creand un curent care celebreaza explorarea creativa fara restrictii. Stilul Memphis este cunoscut pentru utilizarea culorilor primare si pastelate, a formelor geometrice si a modelelor indraznete, repetitive.

Camille Walala, la origine din sudul Frantei, este un artist multidisciplinar contemporan ce locuieste in Londra, o evanghelista a dungilor alb-negru si a culorilor indraznete. Stilul inconfundabil al designurilor sale se bazeaza pe o gama larga de influente eclectice din modelele stravechi ale unor triburi sud-africane, titanul italian Mondrian si Miscarea Memphis. Lucrarile sale de design grafic si interior dezvaluie instalatii uimitoare de forme, patternuri, simetrii si asocieri de culori indraznete.

Malika Favre, ilustratoare si grafician de origine franceza, cu sediul la Londra, reprezinta o expresie contemporana a curentului Pop Art al anilor ‘60. Stilul ei de lucrari combina ilustratii simple cu modele geometrice. Malika si-a dezvoltat un stil unic de ilustrare prin utilizarea spatiului si culorilor pozitive si negative, a machetelor elegante, in special al corpului feminin. 

Aerul anilor ‘80 surprins de stilul stradal al acelei perioade - marcata din toate punctele de vedere de maximalism. Culori vibrante, machiaje intense, volume care sfidau orice lege a gravitatiei: principiul „more is more”.

Acest tablou eclectic al board-ului inspirational are calitatea de a starni creativitatea, un element atat de important zilelor noastre. Intregul concept al colectiei OFFBEAT SS/20 se bazeaza pe tipare, forma si echilibru.

 
  • Colectia-Pop-Academy-5



  • Colectia-Pop-Academy-6



  • Colectia-Pop-Academy-3



  • Colectia-Pop-Academy-4



  • Colectia-Pop-Academy-7



  • Colectia-Pop-Academy-2



  • Colectia-Pop-Academy-8



  •  

Related items