Print this page
HAIRTRENDS

BUBBLE BRAIDS: TRENDING NOW!

Joi, 12 Mai 2022 10:20

Influencerii si celebritatile au decis ca cel mai nou trend este o variatie pe tema “bulelor” care poate fi gasita peste tot. Bubble Braids: in tendinte acum!

In ultimul timp, a furat atentia tuturor de la coafuri mai simple, cum ar fi chignon si coada de cal. Impletiturile devin din ce in ce mai populare pentru parul foarte lung, cu mult sub umeri. Una dintre cele mai recente variatii este Bubble Braids, cu lungimea impartita in bule. A devenit un look must-have foarte versatil, ideal pentru stilul “street” si coafurile mai formale. Chiar si pentru mirese! 

Elaborat sau simplu
Individuale sau multiple, impletiturile cu bule creaza noi reguli pentru coafurile impletite datorita formelor sferice. Impletiturile cu bule sunt lookuri aparent elaborate si scenografice. De fapt, nu sunt atat de greu de creat, cel putin pentru versiunea de baza. Nu este necesar sa fii un hairstylist extraordinar. Tot ce ai nevoie este un pieptene si cateva elastice… si, evident, par foarte lung…

Cum se creeaza?
Ca pentru toate impletiturile, decideti exact cate cozi doriti, inalte sau joase, in functie de preferinte. Apoi fixati-le la baza gatului cu un elastic. Dupa aceea, coada de cal trebuie impartita cu ajutorul unor elastica plasate pe toata lungimea la o distanta regulata. In aceasta faza va trebui sa va decideti asupra dimensiunii bulelor din Bubble Braid.

In acest moment le puteti finisa. Creati volumul bulelor intinzand parul in fiecare segment delimitat de elastice. Acum tot ce trebuie sa faceti este sa reglati volumul bulelor. Incercati sa le faceti cat mai omogene posibil. Ca alternativa, puteti decide sa creati o impletitura cu sfere si dimensiuni neregulate. Dar amintiti-va, acestea trebuie sa aiba dimensiuni foarte diferite, astfel incat sa para intentionat. 

Versatilitate
Acest tip de impletitura poate oferi cu usurinta originalitate lookurilor extravagante. De la elegant la baroc daca se creste numarul de impletituri si volumele bilelor. Nicio problema, deoarece Bubble Braids sunt foarte versatile.

Si daca doriti sa evitati redundanta si exagerarea, puteti face bulele mai mici. De asemenea, puteti folosi bule ca accesoriu la coafura si nu doar ca elementul focal principal. Doua Bubble braids mici care incareaza fata pot da stil fara sa para excesive. Chiar si impletiturile cu bule pot evoca o eleganta discreta. 

 
  • Bubble Braids 1



  • Bubble Braids 2



  • Bubble Braids 3



  • Bubble Braids 4



  • Bubble Braids 5



  •  

Related items