top news

LOOK/FASHION

COPERTA DE IARNA ESTETICA, SEMNATA VICTORIA SCHIMBATOR – HAIRDESIGNER SI AMBASADOR KEUNE

Joi, 25 Ianuarie 2018 11:20

Victoria Schimbator, hair artist si ambasador Keune, regandeste tiparele frumusetii aducand in prim plan echilibrul interior, personalitatea, feminitatea.

De multe ori ne-am obisnuit sa vedem pe coperta modele perfecte. Dar oare ce inseamna frumusetea  in general? Care sunt reperele pe care trebuie sa le bifam astfel incat sa afirmam ca un model este frumos? Odata cu coperta ESTETICA pentru iarna 2018, Victoria Schimbator propune o noua abordare privind  conceptul general acceptat de shooting potrivit pentru o coperta de revista dedicata specialistilor in frumusete si aduce in prim plan echilibrul interior, personalitatea, feminitatea ca atribute ale frumusetii.

Cine este personajul copertei? “Este vorba de Sandy, o femeie cat se poate de normala din Africa de Sud ale carei trasaturi si poveste o fac sa se incadreze ca model, principiu de om frumos.” spune ea.

Victoria a decis sa scoata in evidenta aceste frumusetea modelului prin coafura, accesorii si evident, prin make up. “Sandy a intrat imediat in rolul propus de mine si ramane sa apreciati daca i-a iesit sau nu.”Ca tehnica de lucru, s-au folosit pasii firesti pentru o coafura speciala: hidratarea, pregatirea parului si modelarea sa. Parul lui Sandy era îndreptat, dar îl are foarte rar și scurt. Acea coafura este făcută din par adăugat, care a fost creponat și fixat cu Shaping spray modeland bucăți de “pânza” ulterior aranjate in forma de turban, așa cum poarta femeile din Africa. Anume forma si silueta acelui turban a fost inspirația coafurii. Coafura s-a finisat cu Keune Gloss Spray- un luciu de par extrem de fin, care nu incarca parul, insa ii ofera o stralucire fantastica. Iata un exercitiu despre eleganta si feminitate intr-o expunere fireasca, care are ca obiectiv principal expunerea frumusetii reale, netrucate ci doar subliniate prin arta coafurii.

Hair: Victoria Schimbator;
Make up: Lucia Macarov;
Foto: Iurii Plotean;
Model: Francis Casandra Tracy (Sandy)

 • Cover I 41 • Cover Story 1 • Cover Story 2 • Cover Story 3 • Cover Story 4 •  

Related items

 • THE JOB - UN EDITORIAL DESPRINS DINTR-UN SCENARIU DE FILM 25 Ianuarie 2018

  In zilele noastre pline de valori confuze si perturbate,valori dezechilibrate, atunci cind uitam ce este frumosul masculin si frumosul feminin, din ambele aspecte, cel stilistic si cel al calitatilor moral-spirituale, impreuna cu o echipa mare de entuziasti am hotarit sa cream un pictorial inspirat din filmele de talie mare.

 • DIRECT DE LA AMSTERDAM! TRUE BEAUTY BY KEUNE – O SEARA DE NEUITAT! 25 Ianuarie 2018

  Duminica trecuta, pe 17 aprilie, Keune a sarbatorit frumusetea adevarata in cadrul unui eveniment desfasurat la Gashouder, Amsterdam. Feedback-ul a fost mai important ca niciodata: aproape 2,000 de hairdresseri locali si internationali au participat la eveniment, pentru a sarbatori pasiunea si mandria pe care o nutresc pentru meseria lor, demers in care Keune ii sprijina de aproape un secol.

 • EVENIMENTELE EDUCATIONALE TRUE BEAUTY BY KEUNE ROMANIA 25 Ianuarie 2018

  Dedicati profesionistilor din domeniu, in a oferi produse de calitate si o platforma educationala care sa determine evolutia acestora, Keune Romania este de 10 ani, un partener de incredere pentru  coaforii romani si pentru a marca acest lucru, a pregatit pentru anul ce urmeaza un amplu program de evenimente si seminarii  nationale si internationale.

 • SO PURE NATURAL BALANCE- TERAPIE SPA COMPLETA, FARA PARABENI SI SULFATI 25 Ianuarie 2018

  Parul degradat si-a pierdut echilibrul hidric si structura interioara ii este subrezita. So Pure Natural Balance Recover de la Keune este imbogatit cu proteine pentru a reconstrui structura firului de par de la interior si pentru a-I reda elasticitatea si forta.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script