top news

Print this page
LOOK/FASHION

IUBESTI BLONDUL? ILLUMINAGE ESTE TEHNICA DE COLORARE A ACESTEI VERI

Miercuri, 17 Iunie 2020 09:15

Daca iti place balayage, atunci vei iubi Illuminage. Tranzitii delicate si perfecte intre lumina si umbra , o noua luminozitate a parului si un rezultat care vizeaza un aspect natural.

Ce clienta nu isi doreste o culoare luminoasa care sa aiba, de asemenea, un aspect natural care contrasteaza armonios cu nuanta de baza? Parul nu mai este decolorat, ci iluminat: partea superioara a capului are o nuanta mai inchisa, fata este incadrata delicat, iar pe varfuri si lungimi exista un contrast armonios de nuante . Acest lucru creeaza un efect multi-tonal, cu rezultate delicate si sofisticate, care fac ca iluminarea sa fie perfecta pentru clientele care doresc un aspect ultra-natural si personalizat.

Tim Woesmann, hairstylist la Salon Shan Rahimkan din Berlin, este un fan impatimit al Balayage-ului. Pentru a crea acest aspect, el a lucrat aproximativ 3 ore si jumatate timp in care a obtinut rezultate luminoase cu variatii subtile, pe baza tehnicii de colorare care se afla in tendinte in aceasta vara: Illuminage. Pentru el, aceasta nouă tehnica reprezinta o evolutie a Balayage-ului. Cand folosesti Illuminage, poti lucra in conformitate cu pasi precisi in raport cu sectiunea luminata: ideal pentru acei coafori care, de exemplu, nu sunt inca experti in ceea ce priveste tehnicile care necesita un echilibru intre lumina si umbre. Acum coaforii se pot juca cu nuante si adancime.

Abordarea lui Tim creeaza rezultate cat se poate de naturale, prin obtinerea unui efect captivant care pare a fi sarutat de soare. Acest lucru permite parului sa creasca uniform, permitandu-i clientului sa se bucure de noul aspect pentru mai mult timp. Secretul este sa folositi nuante mai deschise pe lungimi si pe varfuri. Pentru restul, cu cat este folosita mai putina culoare, cu atat rezultatul va fi mai natural. Un sfat pentru coafori: cu cat lucrati mai curat, cu atat rezultatele vor fi mai bune. In primul rand, trebuie sa aveti o idee clara despre care este obiectivul final si apoi sa urmati cu atentie instructiunile. Aceasta este singura modalitate in care veti obtine rezultatul dorit.

In ceea ce priveste stabilirea corecta a preturilor, nu uitati ca un Balayage bun face parte dintr-o categorie de pret mai mare, iar crearea unui look natural ca acesta dureaza mai mult. Acesta este un aspect de care sa tineti cont. Tim recomanda, de asemenea, o improspatare a culorii la sase saptamani si un nou Illuminage la fiecare trei luni.

Pentru a afla tot ce trebuie sa stiti despre Wella Illuminage APASATI AICI

Photos: Tom Westerholt

Related items

  • Interviu cu Julia Pushkareva, GM Wella Europa de Est 17 Iunie 2020

    Descopera povestea de succes Wella Romania in acest interviu exclusiv cu Julia Pushkareva, General Manager pentru Europa de Est si membru al consiliului director, cu peste 20 de ani experiena in vanzari.

  • LUXE BLONDE SUMMER TREND BY RUSH 17 Iunie 2020

    Cand iese soarele, ne gandim foarte repede la culoarea parului si o culoare de par in special iese in evidenta – blondul! Tendinta de vara Luxe Blonde de Rush bifeaza toate casutele.

  • MIKE VINCENT ESTE NOUL PRESEDINTE AIPP 17 Iunie 2020

    AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) este incantata sa anunte ca, incepand cu 31 ianuarie 202, veteranul industriei Mike Vincent a fost numit noul presedinte al AIPP.

  • GOLDWELL PREZINTA ELUMENATION COOL CHIC 17 Iunie 2020

    Incepand cu aceasta toamna, clientii salonului vor fi incantati de culorile stralucitoare cu luminozitate neasteptata care ii asteapta in toate saloanele Goldwell.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script