top news

VIDEO

VIDEO! CUM PROTEJAM TENUL DE POLUAREA URBANA?

Vineri, 27 Octombrie 2017 14:02

Media

Stresul hipoxic, sufocarea tenului, la nivel cellular apare atunci cand pielea este private de oxigen fara a mai putea produce energia necesara asigurarii homeostazei si vitalitaţii. Lipsa de oxigen duce la deshidratare, riduri premature, ton neuniform al pielii, acneee, iritatie si rozacee.

De aceea, laboratoarele Skeyndor au relansat anul acesta gama Power Oxygen, adaugand doi factori de protecţie impotriva poluarii: filtru antipoluare pm 2,5, care protejeaza si curaţa imediat epidermul de substanţele contaminante, formand o reţea care captureaza moleculele PM 2,5 si le elimina si scut de protecţie împotriva factorilor de mediu, care formeaza o bariera de protecţie cu efect global in faţa factorilor de mediu formand o pelicula fara efect de ocluzie asupra pielii care limiteaza efectele negative intra si extra celulare. Prin extractul de Tropaeolum majus, se obţine transportul de oxigen de care are nevoie pielea pentru a se asigura vitalitatea, tenul devenind astfel mai uniform si radiant. Printre principiile active se numara: agenţi de oxidare (oxigen pur, perfluorodecalin, extract de tropaeolum majus), agenţi de detoxificare (extract de lepidium sativum cu lipozomi), agenţi antioxidanţi (extract de malahit), pre-biotice (oligozaharide). Tratamentul in cabina este recomandat incepand cu 20 de ani, in cazul unei pieli asfixice sau stresate de lipsa oxigenului din mediul urban, in cazul femeilor fumatoare sau care petrec mult timp in medii toxice, neaerisite corespunzator.

 

Related items

 • ECHILIBRU PERFECT 27 Octombrie 2017

  Ingrijirea pielii se face in functie de tipul de ten pe care il ai. Tenul gras poate fi neplacut, dar cu ingrijirea optima si cu produsele potrivite, poti obtine o stralucire naturala.

 • DESCOPERA NOUL ULEI REPARATOR PENTRU NOAPTE, ETERNAL SLEEPING OIL! 27 Octombrie 2017

  O combinatie unica de uleiuri esentiale si extracte naturale, pentru a-ti recapata  tineretea peste noapte!

 • DEPIGMENTAREA DE TOAMNA 27 Octombrie 2017

  Pete inestetice, relief neuniform al pielii, zone exfoliate si deshidratate, pistrui accentuati- cateva dintre neajunsurile tenului la inceput de toamna.

 • CE ASTEPTARI AI DE LA FONDUL DE TEN IN 2015? 27 Octombrie 2017

  Corectarea instant a perfectiunilor, ingrediente formulate cu grija pentru sanatatea pielii, rezistenta cat mai indelungata, chiar si beneficii cosmetic, de ce nu? La toate aceste aspecte s-a gandit si compania Skeyndor atunci cand a creeat INSTANT PERFECTION CONCEALER.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script