Print this page
EVENTS/NEWS

LONDRA SARBATORESTE CASTIGATORII EDITIEI 2017-2018 AIPP AWARDS!

Vineri, 20 Octombrie 2017 12:06

Ceremonia de premiere a editiei 2017-2018 AIPP Awards Ceremony a avut loc in timpul celui mai prestigious eveniment de hairdressing, Alternative Hair Show, la spectaculoasa Royal Albert Hall din Londra.

O multime extaziata de mai bine de 5,000 de hairdresser din toata lumea au aplaudat rezultatele obtinute de 5 echipe international consecrate: Sanrizz (UK), Amparo Carratalá @ Toni&Guy (Spania), Mark Leeson (UK), Jason Hall (UK) si Candice McKay @ Wyatt Hairdressing (Africa de Sud).

AIPP si Alternative Hair Show au avut placerea de a prezenta premiul coveted International Legend Award si de a-l oferi legendarului Patrick Cameron. Cameron a primit premiul de la Roberto Pissimiglia, Presedinte AIPP, si de la talentatul Robert Lobetta

Gazduita de Linda Evans & Roberto Pissimiglia,cea de-a 21-a gala AIPP Awards a premiat: echipa Sanrizz (UK) pentru categoria Best Commercial –cu minunata colectie ‘Drift'; Amparo Carratalá @ Toni&Guy (Spania) pentru categoria Best Avant-Garde Award pentru colectia ‘Fabrics’; Mark Leeson (UK) - Best Photography Award pentru colectia inspirationala ‘Portrait' in alb si negry; Jason Hall (UK) pentru Best Men’, participand cu colectia Strange Times’ si pe Candice McKay @ Wyatt Hairdressing (South Africa) pentru Best Video – pentru un video dynamic si foarte bine montat al colectiei ‘POW'. Castigatorii au fost votati de membri AIPP Magazine in decursul lunii trecute. Anul acesta a fost cu adevarat impresionant, au fost primite 732 de colectii de fotografii din 42 de tari!

Urmeaza AIPP Grand Trophy 2017-2018, unde cei 5 castigatori vor concura unul impotriva celorlalti pentru marele premiu, cu colectiile de toamna/iarna. Decernarea marelui premiu la avea loc primavara viitoare.

Foto Credit: Alex Barron-Hough

Related items