Centru

top news

EVENTS/NEWS

Top News

Intra si tu in cursa pentru marile premii! Incepand cu aceasta editie, avem 4 CATEGORII dedicate HAIRSTILISTILOR (comercial, tunsoare&culoare, avangarda, MEN) si 2 CATEGORII pentru MACHIAJ: SALON si FANTASY!

Pentru cel de-al 7-lea an la rand, Hairist 2017 a adus laolalta stilisti turci si elvi din 15 scoli, dar si vizitatori de peste hotare, care s-au bucurat de o experienta placuta si de inspiratie si talent de prima mana.

Aproape 800 de profesionisti si oameni ai industriei de hairdressing s-au intalnit pentru a experimenta si impartasi atasamentul fata de brandul John Paul Mitchell Systems cu ocazia intalnirii anuale in Sardinia, Italia

Participantii la evenimentul “Look, Learn, Love” care lucreaza cu Wella Professionals sau Londa/Kadus Professional au avut parte de o minivacanta inspirationala intr-o locatie uimitoare. 

Keune Haircosmetics a anuntat lansarea noii platforme digitale - StreetSalon – care este deja live! Aceasta noua unealta digitala este creata cu multa atentie si incarcata cu materiale video de calitate, pentru profesionisti in hairstyling.  Putand fi accesata de pe orice device, StreetSalon redefineste modul in care stilistii cauta inspiratie si tutoriale…

O noapte plina de staruri ale coafurii in Japonia a fost cadrul pentru o minunata gala, in care spiritual japonez a intalnit evenimentul  Intercoiffure Mondial la cea de-a 22-a editie, in Osaka.

O destinatie, doua evenimente incredibile pentru familia Wella formata din profesionisti in coafura in spectaculosul Dubrovnik, Croatia. Combinatia perfecta dintre business si placere. Ce ar putea sa nu ne placa? 

Pagina 1 din 6
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script