top news

EVENTS/NEWS

Top News

Saloanele de infrumusetare din Marea Britanie joaca un joc al asteptarii: inchis pana pe 4 iulie cel mai devreme.

Cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna este amanata pana in primavara anului 2021, dar intr-o miscare fara precedent, platforma digitala WeCosmoprof va ajuta participantii sa faca afaceri in urmatoarele luni.

O data cu relansarea gamei de styling, cei de la Fudge Professional au prezentat si patru produse noi care vor revolutiona stylingul.

In colaborare cu fundatia caritabila Fritz Henkel Stiftung,  #HairdressersUnited au adus laolalta, sub o cupola digitala , cei mai buni profesionisti din domeniul infrumusetarii si parului, pentru a celebra solidaritatea din industrie.

Takara Belmont a prezentat un nou site web care combina designul contemporan cu functionalitatea moderna atat pentru desktop, cat si pentru mobil. Acesta surprinde simultan esenta istoriei si a mostenirii sale japoneze, pe masura ce se apropie de centenarul sau din 2021.

Coty si KKR au semnat un Memorandum de intelegere in care KKR achizitioneaza pachetul majoritar al Coty Professional Beauty si al Retail Hair Businesses, pentru valoarea de 4,3 miliarde de dolari.

Pandemia de COVID-19 a paralizat lumea, in special industria noastra. Sperand ca toata lumea va reveni la viata normala cat mai curand posibil, presedintele OMC, Salvatore Fodera, a anuntat ca, pentru prima data in istorie, competitia OMC Hairworld 2020 va anula taxele de inscriere.

Pagina 1 din 15
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script