top news

EVENTS/NEWS

Top News

DESTINATION EVENT

11 Noiembrie 2019

Cea de-a cincea editie a evenimentului Destination Event a avut loc in El Jadida’s Mazagan Resort Beach, din Maroc.

MARATONUL FRUMUSETII

11 Noiembrie 2019

Timp de patru zile, profesionistii industriei de beauty s-au reunit in cadrul Cosmetics Beauty Hair pentru a celebra frumusetea.

SUCCES SUSTENABIL

11 Noiembrie 2019

Numarul participantilor la Cosmoprof Worldwide Bologna 2019 a crescut, iar evenimentul devine un punct de referinta pentru industria de frumusete globala.

CREATIVE DAY

11 Noiembrie 2019

Arta colorarii devine completa atunci cand este pusa in evidenta de forma si geometria tunsorii. Fiecare hairstilist doreste sa creeze arta si profitabilitate.

BEAUTY SUMMIT

11 Noiembrie 2019

Divizia de Produse Profesionale L'Oréal Romania a organizat in acest sezon cele mai mari evenimente dedicate hairdresserilor – BEAUTY SUMMIT.

Incepand din aceasta toamna, revista Estetica este mai aproape de cititori. Dat fiind faptul ca vanzarile online sunt in continua crestere, trebuie sa tinem pasul si sa fim acolo unde sunt si cititorii nostri.

Cei 15 finalisti ale celor 5 categorii au fost alesi de un juriu renumit format din profesionisti, din 7 tari: Australia, Canada, Malaysia, Olanda, Noua Zeelanda, Spania si Anglia.

Pagina 1 din 10
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script