top news

EVENTS/NEWS

Top News

Dupa 11 ani de Gala Estetica Awards am decis sa luam o pauza si sa regandim formatul decernarii premiilor. Dorim sa continuam concursul si speram ca in anii ce urmeaza sa revina pofta de creatie, inspiratia si dorinta de evolutie si pe acest segment, la fel de important ca munca in salon. 

Revista Estetica Hella a organizat la Athens Concert Hall, cea de-a patra editie a Hair Awards 2019 / Greek Hairdressing Awards, sponsorizat de L'Oréal Professionnel.

RECORD LA MOLDEXPO

27 Iunie 2019

Expozitia internationala de cosmetice, parfumerie si echipamente pentru industria de infrumusetare, un eveniment dedicat doar profesionistilor din domeniu, a devenit o sarbatoare a tuturor.

Peste 2000 de profesionisti din domeniul infrumusetarii au participat la prima editie a Nordic Hair Awards, din Copenhaga (Danemarca).

Estetica Network creste o data cu aparitia revistei Estetica Nordic - cea de-a 22 a editie internationala a revistei Estetica.

Vara debuteaza cu un eveniment dedicat frumusetii in stil italian. Pe data de 28 mai 2019, incepand cu orele 11:00, va avea loc, la Palatul Noblesse din Bucuresti, cea de-a patra ediţie a evenimentului “Italian Beauty & Care Day” .

Hair Magazine a anuntat prima editie a Nordic Hair Awards and Expo. Pe 9 iunie 2019, se vor deschide usile unui nou punct de intalnire pentru profesionistii din industria nordica de coafură, in orasul Copenhaga, Danemarca - cu revista Estetica ca partener media international.

Pagina 1 din 9
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script