Centru

top news

EVENTS/NEWS

Top News

Prima ediție a International Hairdressing Awards® a avut loc pe 3 februarie 2019, la IFEMA, Madrid și a avut parte de o ceremonie de premiere strălucitoare și un spectacol uimitor.

BIOACTIVE® STYLING

12 Decembrie 2018

Această linie de produse de styling de la Farmagan, ajută femeile să își definească propriul stil, făcându-le mai atractive și mai încrezătoare.

FRUMUSETCOSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, va avea loc in perioada 27 - 30 septembrie 2017, in pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo. 

Revista ESTETICA Romania& Republica Moldova a dat startul inscrierilor in competitia profesionistilor, ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A!

Un anunt neasteptat a avut loc la cunoscutul eveniment Salón Look Madrid 2017, care a entuziasmat peste masura audienta! International Hairdressing Awards® va avea loc la Madrid, iar prezentarea noii locatii a fost facuta la inceputul acestei saptamani!

PARIS - Outfituri pentru transexuali. Intr-un schimb de roluri care modifica dulapurile. Catifea, transparente si macramé-uri pentru toti. Noua seductie, care ignora diferentele dintre sexe. Blana, pantaloni roz si salopete marsupiu in centrul atentiei. Camuflajul se micsoreaza, la fel si proportiile.

Cel mai important eveniment din lumea modei in Moldova, Art Podium va avea loc intre 2 si 4 noiembrie, in cadrul expozitiei “Moldova Fashion Expo”.

Pagina 1 din 7
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script