top news

EVENTS/NEWS

Top News

International Hairdressing Awards a anuntat ca Trevor Sorbie va primi premiul International Hair Legend of the 2020 pentru cariera sa inconfundabila din industria noastra. Editia din 2020 a International Hairdressing Awards va avea loc pe 16 februarie, in Madrid (Spania).

Anul 2020 este anul schimbarilor pentru Goldwell, deoarece lanseaza Global Creative Awards - o competitie globala complet noua, axata exclusiv pe creativitate.

International Hairdressing Awards a anuntat ca Sam Villa va primi premiul la noua categorie a evenimentului, datorita impactului si influentei pe care o are pe retelele de socializare, dar si pentru influenta sa pozitiva in aceasta industrie. International Hairdressing Awards va avea loc pe 16 februarie 2020, in Madrid.

Biletele pentru cea de-a doua editie a International Hairdressing Awards pot fi deja achiziționate de pe: www.ihawards.com

DESTINATION EVENT

11 Noiembrie 2019

Cea de-a cincea editie a evenimentului Destination Event a avut loc in El Jadida’s Mazagan Resort Beach, din Maroc.

MARATONUL FRUMUSETII

11 Noiembrie 2019

Timp de patru zile, profesionistii industriei de beauty s-au reunit in cadrul Cosmetics Beauty Hair pentru a celebra frumusetea.

SUCCES SUSTENABIL

11 Noiembrie 2019

Numarul participantilor la Cosmoprof Worldwide Bologna 2019 a crescut, iar evenimentul devine un punct de referinta pentru industria de frumusete globala.

Pagina 1 din 11
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script