Centru

top news

LOOK/FASHION

Top News

Dragos Liss-hairstilistul clujean care a realizat coperta de primavara ESTETICA ne povesteste despre inspiratia sa in crearea celor doua look-uri diafane de primavara, in nuante pastel. 

Abundenta in accesorii. Chiar si pentru par? Se pare ca avem parte de o reinviere a stilului medieval. O defensiva puternica pentru sexul feminin. Accesoriile trebuie sa fie curajoase si invincibile, inarmate cu mult farmec, precum tiarele, diamantele si bentitele pretioase. 

A fost cel de-al saptelea an in care Madonna a participat la Met Gala, si a cucerit covorul rosu. Cu un look putin inspirat din 'Game of Thrones' cu un iz tech, Andy LeCompte, Wella Professionals Celebrity Ambassador, a dorit sa realizeze o coafura neteda, plina de detalii, pusa in valoare de un…

Prince Rogers Nelson, artistul cunoscut si apreciat pentru atat de multe lucruri: vocea sa cu spectru foarte larg, prezenta sa scenic flamboianta, costumele fabuloase, misterul, stilul inconfundabil. Artistul, care a parasite aceasta lume in luna aprilie, la varsta de 57 de ani a lasat in urma o amprenta puternica in lumea muzicii…

Inspirata de expozitia Sheilei Hicks- "Art of the Yarn", colectia Christian Siriano Fall/Winter 2016 a prezentat o poveste folosind volumul, textura, materialele usoare si subtonuri masculine. Costumele inspirate de tinutele barbatesti si piesele de seara croite pe masura au alcatuit o colectie perfect balansata. 

Se simte un parfum de primavara in aer, odata cu debutul evenimentelor red carpet si cu aparitiile din ce in ce mai pline de culoare ale vedetelor.

Cea mai recenta prezentare Chanel Couture a avut loc la Grand Palais la sfarsitul lunii ianuarie, avandu-le ca protagonist pe rasfatatele modei din ultimul an: Kendall Jenner, Gigi Hadid si Lindsey Wixson.

Pagina 1 din 3
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script