:


Watch the videos!

top news

Evenimentul educational si inspirational al verii organizat de catre Asociatia Coaforilor Freelanceri are loc in luna iunie, dar  experienta fizica a acestuia va fi inlocuita cu cea online.

Usile saloanelor sunt deschise, cel putin in statele in care starea de urgenta a fost ridicata. Agenda de programari este plina. Si totusi ceva fundamental lipseste...

COLECTIE ILLUMINAGE

11 Iunie 2020

ILLUMINAGE este o colectie care celebreaza frumusetea prin folosirea in doze diferite a blondului, culoarea luminii, culoarea tineretii.

Saloanele de infrumusetare din Marea Britanie joaca un joc al asteptarii: inchis pana pe 4 iulie cel mai devreme.

Cea de-a 53-a editie a Cosmoprof Worldwide Bologna este amanata pana in primavara anului 2021, dar intr-o miscare fara precedent, platforma digitala WeCosmoprof va ajuta participantii sa faca afaceri in urmatoarele luni.

Istoria cinematografiei este la fel de bogata ca istoria coafurilor. Aceasta oferit de-a lungul timpului o multime de lookuri iconice ce au inspirat generatii intregi.

Dupa mai bine de doua luni de zile in care nu au mai putut merge la coafor, clientii vor dori sa isi faca o programare la salon cat mai curand, indiferent daca este vorba doar despre o reimprospatare sau despre o schimbare radicala de look.

Izolarea la domiciliu este poate cea mai dificila pentru profesiile orientate catre oameni, cum ar fi coaforii, care sunt obisnuiti cu interactiunile personale si care lucreaza cu mainile pentru a-si canaliza creativitatea.

O data cu relansarea gamei de styling, cei de la Fudge Professional au prezentat si patru produse noi care vor revolutiona stylingul.

In colaborare cu fundatia caritabila Fritz Henkel Stiftung,  #HairdressersUnited au adus laolalta, sub o cupola digitala , cei mai buni profesionisti din domeniul infrumusetarii si parului, pentru a celebra solidaritatea din industrie.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script