top news

HAIRTRENDS

Trenduri 2023 - Tracey Ann Smith

Marţi, 14 Februarie 2023 13:44
Trenduri 2023 - Tracey Ann Smith

Simt ca 2023 este anul in care lumea s-a deschis pe deplin, spune hairartistul si guru in materie de stil Tracey Ann Smith de la French & Ivi. “Am aruncat o privire mai atenta asupra unor noi tendinte care ne vor fascina pentru blonde, brunete si culori vii”.

 “Ca industrie, vedem coloristii si clientii devenind in mod activ mult mai experimentali si creativi”, continua Tracey Ann Smith. “Este incredibil sa vad atat de multe persoane devenind o noua versiune a lor si eu, una, abia astept sa fac parte din aceasta miscare.”

“Pentru 2023, exista cateva tendinte noi care ne surprind pentru blonde, brunete, culori vii si multe altele”, conculde Tracey Ann.

 

DEZLANTUIE BUCLELE
In 2023, textura si buclele naturale sunt din nou in trend si vedem clienti care iubesc parul cret si textura. Avand in vedere ca produsele de volum sunt o tendinta uriasa in sine pentru 2023, cei cu par mai fin nu trebuie sa isi faca griji – pot sa se bucure de aceasta tendinta si datorita revenirii permanentului pentru cele mai frumoase lookuri! Gandeste-te mai mare si mai indraznet ca niciodata.

 

BRUNET SCORTISOARA
Una dintre cele mai mari tendinte care va captiva lumea culorilor este brunetul scortisoara, va fi urias anul acesta. Adaugarea de tonuri mai calde precum aramiul pe lungime si nuante de rosu estompat vor transforma brunetele. Acest subton cald leaga lookul perfect. Pentru cei care doresc sa-si pastreze parul brunet mai subtil, totul va fi despre stralucirea ridicata si senzatia de lux. Ganditi-va la nuante profunde, ciocolatii cu un luciu ridicat, oferind aspectul unui par elegant.

 

CREAM BLOND
Pentru blonde, “CREAM” este tendinta pentru 2023. Blondurile deschise, cu tonuri multiple vor fi tendinta in urmatoarele 12 luni. Stralucire ridicata cu o multime de reflexi superbe. Vine o schimbare cu coloristii care folosesc nuante mai deschise high lift de nivel 9/10.

 

VIN ROSU
Pentru cei care isi doresc ceva mai indraznet si expresiv, alegerea unui rosu intens este calea de urmat. Cald si puternic, este imposibil sa nu intoarca priviri. Atentie, aceasta culoare va necesita intretinere abundenta, prin urmare consultatiile amanuntite sunt esentiale aici. De asemenea, este de retinut ca aceasta culoare este mai potrivita celor cu un ton mai profund al pielii. Culoarea prea deschisa ar scoate in evidenta fata.

Credite:
Hair: Tracey Ann Smith for Affinage
Photos: Richard Miles
Styling: Desiree Lederer
Make-up: Maddie Austin
Products: Affinage

 

  • Unleash the Curls



  • Cinnamon Brunette



  • Cream Blonde



  •  

Related items

  • LUXE BLONDE SUMMER TREND BY RUSH 14 Februarie 2023

    Cand iese soarele, ne gandim foarte repede la culoarea parului si o culoare de par in special iese in evidenta – blondul! Tendinta de vara Luxe Blonde de Rush bifeaza toate casutele.

  • RESURFACE YOUR GLOW 14 Februarie 2023

    Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

  • SPOTLIGHT BY CRISTINA MIHUTIU 14 Februarie 2023

    Scena noptii urbane este inspiratia pentru o colectie care pune accentul pe reflectoarele discotecii, mereu sugestive.

  • BUBBLE BRAIDS: TRENDING NOW! 14 Februarie 2023

    Influencerii si celebritatile au decis ca cel mai nou trend este o variatie pe tema “bulelor” care poate fi gasita peste tot. Bubble Braids: in tendinte acum!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script