Print this page
EVENTS/NEWS

SUCCES SUSTENABIL

Luni, 11 Noiembrie 2019 10:44

Numarul participantilor la Cosmoprof Worldwide Bologna 2019 a crescut, iar evenimentul devine un punct de referinta pentru industria de frumusete globala.

Cosmoprof Worldwide Bologna 2019 s-a bucurat de o participare record in acest an, cu peste 265.000 de participanti din industrie, 3.033 de companii din 70 de tari si o crestere de 10% a numarului de vizitatori din strainatate. Mediul sustenabil si economia circulara au fost cele doua puncte de discutie principale ale evenimentului, dovedindu-se a fi subiectele a peste 30 de discutii planificate de Centrul de Servicii incluse in initiative precum NO. CO. – No Compromise a fabricii Cosmopack. Gianpiero Calzolari, CEO al BolognaFiere, a fost responsabil cu deschiderea evenimentului din acest an: “Cosmoprof ajunge acum in intreaga lume cu evenimente pe fiecare continent. Urmand evolutiile din Europa, ca urmare a achizitionarii Health & Beauty, suntem gata sa ne extindem si mai mult, cu sprijinul Ministerului italian al Dezvoltarii Economice, ICE si Cosmetica Italia.” Inca o data, in acest an, Cosmoprof Awards and Cosmopack Awards au premiat produse, formule, tehnici de ambalare si design în industria frumusetii. Un alt mare succes a fost spectacolul “Leonardo Genius and Beauty”, care a avut loc in calitate de joint-venture, de catre Cosmetica Italia, Accademia del Profumo si Cosmoprof pentru a sarbatori cea de-a 500-a aniversare de la moartea lui Leonardo da Vinci. Cea de-a treia editie a United Barbers Show a avut, de asemenea, un succes notabil. Alta noutate de la targ a fost inaugurarea noului pavilion cu numarul 37, dedicat in special parului. La standul Estetica, editorul Roberto Pissimiglia a inmanat premii castigatorilor: AIPP Grand Trophy catre Angelo Seminara si a treia editie a HPA, prima recunoastere italiana dedicata produselor profesionale.

 
  • Cosmoprof---eveniment-1  • Cosmoprof---eveniment-2  • Cosmoprof---eveniment-3  • Cosmoprof---eveniment-4  • Cosmoprof---eveniment-5  • Cosmoprof---eveniment-7  •