Print this page
EVENTS/NEWS

INTERNATIONAL HAIRDRESSING AWARDS 2020: BILETELE S-AU PUS LA VANZARE!

Miercuri, 11 Decembrie 2019 10:28

Biletele pentru cea de-a doua editie a International Hairdressing Awards pot fi deja achiziționate de pe: www.ihawards.com

Ceremonia de premiere va avea loc pe 16 februarie 2020, la Madrid, in cadrul unui spectacol uimitor la care vor participa cele mai importante echipe din lume si de la care nu va lipsi fabulosul covor violet, care reprezinta covorul roșu al coafurii mondiale. Ceremonia de premiere va fi în stil hollywoodian cu toata stralucirea pe care o merită această industrie.

Prima editie a evenimentului a reunit la Madrid cele mai importante nume din industria hairdressingului mondial, iar cea de-a doua editie promite sa ridice stacheta si sa devina cel mai important eveniment din acest sector la nivel international.

Cei 15 finalisti vor participa la eveniment, precum si juriul format din 5 profesionisti renumiti: Antoinette Beenders, Tabatha Coffey, Robert Lobetta, Beverly C. si Tono Sanmartín.

A doua editie
In al doilea an, participarea a inregistrat un nou record, cu o cre[tere de 20% a numarului de colectii prezentate. Hairstilisti din 41 de tari (o crestere cu aproape 55% fata de anul trecut) s-au inscris sa participe la categoriile Best International Women’s Collection, Best International Men’s Collection and Best International Avant-Garde Collection. In plus, coaforii si echipele artistice care au fost selectate pentru a participa la categoriile International Hairdresser of the Year and International Artistic Team of the Year au fost invitate sa-si depuna cererile, constand intr-o colectie fotografica si un dosar care rezuma cariera lor profesionala din ultimul an.

International Hairdressing Awards sunt o organizatie de frumusete independenta, realizata de coafori si care a fost sustinuta inca de la infiintare de catre doi sponsori principali de importanta internationala care cred in mesajul si misiunea acestor premii: Revlon Professional® si Salon Look Madrid-Ifema. Cele doua firme foarte apreciate si-au unit fortele pentru ca acest concurs sa devina un succes international. De asemenea, Revista Estetica, cu 22 de editii la nivel mondial se va implica in calitate de partener global de media si va ajuta la promovarea acestui eveniment uimitor. Beauty Underground este un alt sponsor al acestui eveniment.

Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ihawards.com

Related items