Print this page
EVENTS/NEWS

FELICITARI SAM VILLA - CASTIGATORUL PREMIULUI INTERNATIONAL HAIR INFLUENCER OF THE YEAR 2020!

Joi, 19 Decembrie 2019 10:25

International Hairdressing Awards a anuntat ca Sam Villa va primi premiul la noua categorie a evenimentului, datorita impactului si influentei pe care o are pe retelele de socializare, dar si pentru influenta sa pozitiva in aceasta industrie. International Hairdressing Awards va avea loc pe 16 februarie 2020, in Madrid.

Comitetul de organizare a International Hairdressing Awards a anuntat ca va oferi primul premiu  International Hair Influencer of the Year lui Sam Villa.

Villa este unul dintre cei mai iubiti si mai respectati profesionisti / educatori din lume, pe langa faptul ca are peste 800.000 de urmaritori pe Instagram, aproximativ 400.000 pe Facebook si peste 700.000 de abonati pe YouTube, care sunt pasionati de videoclipurile sale educationale fascinante.

Pentru prima data, in 2020,  organizatia International Hairdressing Awards a decis sa acorde premiul International Hair Influencer of the Year, care recunoaste impactul si influenta unui hairstilist pe retelele de socializare - nu numai pentru numarul de urmaritori / impact la nivel global, dar si pentru exercitarea unei influente pozitive in industrie, prin postari, publicatii, atitudine constructiva si interactiune cu ceilalti profesionisti.

Dar ceea ce il distinge pe Sam Villa de celelalte figuri din lumea social media este lupta sa pentru a face din acest mediu un loc plin de respect, pozitivitate si admiratie intre colegi. Acesta este motivul pentru care Sam a lansat miscarea #ArtistsSupportingArtists - concept prin care se comunica (si se sustin reciproc) intr-un mod mai respectuos in social media, pentru a promova cresterea si evolutia industriei si a profesionistilor parului. Un angajament de a actiona si a arata pozitivitate pe social media pentru a construi incredere si succes. Coaforii tind sa isi exercite munca din pasiune, astfel incat comunicarea din social media este deosebit de sensibila in acest sector: publicarea lucrarilor  pentru ca toata lumea sa le vada este un act de curaj care merita respect si sprijin ... fara atacuri inutile. Pentru Sam Villa este vorba de a promova unitatea in aceasta industrie: indiferent de ego-ul sau apartenenta la un brand, Villa crede ca OAMENII care fac parte din aceasta industrie se pot uni pentru a-si ridica standardele si a imbunatati starea de frumusete profesionala. Pentru a face asta, el sugereaza comunicarea pe retelele de socializare cu acelasi nivel de respect pe care l-am face in discutiile directe, pastrand pozitive intentiile comentariilor, creand incredere, creativitate si crestere; si evitarea comentariilor care pot provoca durere sau nesiguranta.

Sam Villa este co-fondatorul salonului Sam Villa®, NAHA Lifetime Achievement Award 2017, membru al Intercoiffure America / Canada, Behind the Chair Stylist Choice Award Winner pentru  Favorite Platform Artist and Educator (2012, 2011 and 2007), Favorite Overall Educator of the Year (2015) si Ambasador Artistic Global pentru Redken 5th Avenue.

Prima editie a  International Hairdressing Awards a reunit in Madrid cele mai mari nume ale hairdressingului mondial, iar cea de-a doua editie promite sa ridice stacheta unui eveniment despre care se spune ca va deveni cel mai important din sector, la nivel international.

Cei 15 finalisti ai editiei din 2020 vor participa eveniment, precum si precum prestigiosul juriu format din cinci profesionisti renumiti: Antoinette Beenders, Tabatha Coffey, Robert Lobetta, Beverly C. si Tono Sanmartín.

International Hairdressing Awards sunt o organizatie de frumusete independenta, realizata de coafori si care a fost sustinuta inca de la infiintare de catre doi sponsori principali de importanta internationala care cred in mesajul si misiunea acestor premii: Revlon Professional® si Salon Look Madrid-Ifema. Cele doua firme foarte apreciate si-au unit fortele pentru ca acest concurs sa devina un succes international. De asemenea, Revista Estetica, cu 22 de editii la nivel mondial se va implica in calitate de partener global de media si va ajuta la promovarea acestui eveniment uimitor. Beauty Underground este un alt sponsor al acestui eveniment.

Pentru mai multe informatii, vizitati: www.ihawards.com

 

Related items