Print this page
EVENTS/NEWS

OMC HAIRWORLD 2020: PENTRU PRIMA DATA IN ISTORIE INSCRIEREA ESTE GRATUITA!

Joi, 14 Mai 2020 05:55

Pandemia de COVID-19 a paralizat lumea, in special industria noastra. Sperand ca toata lumea va reveni la viata normala cat mai curand posibil, presedintele OMC, Salvatore Fodera, a anuntat ca, pentru prima data in istorie, competitia OMC Hairworld 2020 va anula taxele de inscriere.

„In ultimele zile, am primit apeluri telefonice de la concurenti si organizatii, presedinti etc., intrebandu-ma daca OMC Hairworld 2020 va avea loc in septembrie, la Paris. Raspunsul meu de azi este DA. Apoi, daca guvernul francez decide sa nu permita desfasusarea evenimentului, vom gasi o alternativa, cel mai probabil vom organiza o competitie online ", spune Fodera.

„Cu toate acestea, ingrijorarea mea este legata de concurentii nationali si cum poate OMC sa-i ajute pe toti cei pasionati de coafura din intreaga lume dispusi sa concureze la urmatorul Campionat Mondial OMC, acre va avea loc in septembrie. Prin urmare, am propus o initiativa indrazneata Consiliului de administratie al OMC, pe care au aprobat-o in unanimitate. Aceasta propunere arata tututror organizatiilor tarilor membre OMC, precum si concurentilor nationali ca OMC are o inima mare si generoasa si are grija de toti membrii sai in momente de acest fel", spune presedintele OMC World.

Pentru toti concurentii pasionati care vor participa la Campionatul Mondial OMC, din 13-14 septembrie 2020, de la Paris, OMC va oferi: TAXA DE INSCRIERE GRATUITA!!!

Si pentru ca seminarul juriului sa fie planificat, iar juratii nationali oficiali sa fie selectați de organizatiile din tara lor pentru Campionatul Mondial OMC 2020, participarea juriului lor este de asemenea gratuita!

"Aceasta este o initiativa istorica si fara precedent pentru noi toti! Asteptam cu nerabdare sa primim fiecare delegatie in Paris, unde speram sa sarbatorim cu un pahar de sampanie finalul acestei pandemii.", spune Fodera.

Nu rata videoclipul de mai jos!

 

Media

Related items