Print this page
EDUCATION

CURSURI VIRTUALE: OPTIUNI SI OPORTUNITATI DE LA WELLA PROFESSIONALS

Luni, 13 Aprilie 2020 10:12

Acest moment de distantare sociala ne ingrijoreaza pe toti atunci cand ne gandim la  viitorul economiei. In timp ce coaforii sunt blocati in casa, Wella Professionals ofera o modalitate de a-i ajuta sa isi perfectioneze abilitatile, sa gaseasca inspiratie si sa stimuleze profesionalismul prin educatia online.

Perspectivele pot parea sumbre, dar exista modalitati prin care hairstilistii pot folosi timpul in care stau acasa, iar saloanele sunt inchise pregatindu-se pentru a reveni la locul de munca. De exemplu, o data cu inceputul crizei cauzate de coronavirus, cei de la Wella Professionals si-au extins ofertele de educatie virtuala prin cursuri virtuale pe Zoom si live-uri zilnice pe Instagram.

Poti gasi calendarul actualizat si link-uri pentru a te inregistra pe site pe us.wella.professionalstore.com/virtualclassroom si www.wellaed.com

Coaforii pot folosi constructiv timpul in care nu se afla in spatele scaunului, ci in fata calculatorului pentru a-si mentine abilitatile, pentru a invata altele noi si pentru a se inspira.

Acest tip de sprijin moral este de nepretuit in momente ca acestea, atat pentru a constientiza ca toti hairstilistii sunt uniti in timpul izolarii, cat si dupa, atunci cand se intorc in salon cu abilitati noi.

Related items