top news

EDUCATION

Top News

Echipa artistica Llongueras prezinta un ghid de ingrijire a parului ondulat, despre cum sa il mentii hidratat, stralucitor, elastic si moale. Zece sfaturi si trucuri de la profesionisti care te vor ajuta sa scapi de electrizarea parului si care vor reda controlul buclelor tale.

Wella Professionals introduce „Glaze” - o tehnica vibranta profesionala de colorare cu Illumina Color, pentru a stimula afacerile din salon.

Ca urmare a masurilor luate din cauza COVID-19 si obligativitatea de a sta la domiciliu, Wahl Professional ofera frizerilor si stilistilor cursuri de frizerie gratuite. Acestea au loc saptamanal pe pagina de Facebook a companiei, cu ajutorul membrilor Wahl Education and Artistic (W.E.A.T.).

Acest moment de distantare sociala ne ingrijoreaza pe toti atunci cand ne gandim la  viitorul economiei. In timp ce coaforii sunt blocati in casa, Wella Professionals ofera o modalitate de a-i ajuta sa isi perfectioneze abilitatile, sa gaseasca inspiratie si sa stimuleze profesionalismul prin educatia online.

Ai mai mult timp liber? Invata ceva nou! Pentru prima data, brandul Sam Villa lanseaza un intreg DVD pe Youtube, gratuit. Cu bobul scurt la moda este momentul perfect sa vizionezi BOBology. Click aici

Maestrul parului lung, Patrick Cameron, a inteles ca traim niste vremuri dificile si a descoperit o modalitate inspirationala pentru stilistii din intreaga lume pe care  ii ajuta sa gaseasca un loc fericit. Astfel a lansat platforma “Educare in izolare”.

Raspandirea rapida a epidemiei de Coronavirus a dus la decizia de a inchide saloanele de infrumusetare din Romania, dar si din foarte multe tari din intreaga lume. Pe langa aceste decizii drastice suntem sfatuiti sa stam cat mai mult in casa si sa limitam interactiunea cu cei din jurul nostru.

Pagina 1 din 4
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script