top news

EDUCATION

Top News

BUNASTAREA IN SALON

21 Februarie 2023

Sanatatea mintala, ingrijirea de sine si constientizarea de sine nu au fost niciodata mai importante decat acum, intr-o lume a costurilor in crestere, grijilor si anxietatii, a te pune pe primul loc este o parte esentiala a vietii noastre profesionale.

Echipa artistica Llongueras prezinta un ghid de ingrijire a parului ondulat, despre cum sa il mentii hidratat, stralucitor, elastic si moale. Zece sfaturi si trucuri de la profesionisti care te vor ajuta sa scapi de electrizarea parului si care vor reda controlul buclelor tale.

Wella Professionals introduce „Glaze” - o tehnica vibranta profesionala de colorare cu Illumina Color, pentru a stimula afacerile din salon.

Ca urmare a masurilor luate din cauza COVID-19 si obligativitatea de a sta la domiciliu, Wahl Professional ofera frizerilor si stilistilor cursuri de frizerie gratuite. Acestea au loc saptamanal pe pagina de Facebook a companiei, cu ajutorul membrilor Wahl Education and Artistic (W.E.A.T.).

Acest moment de distantare sociala ne ingrijoreaza pe toti atunci cand ne gandim la  viitorul economiei. In timp ce coaforii sunt blocati in casa, Wella Professionals ofera o modalitate de a-i ajuta sa isi perfectioneze abilitatile, sa gaseasca inspiratie si sa stimuleze profesionalismul prin educatia online.

Ai mai mult timp liber? Invata ceva nou! Pentru prima data, brandul Sam Villa lanseaza un intreg DVD pe Youtube, gratuit. Cu bobul scurt la moda este momentul perfect sa vizionezi BOBology. Click aici

Maestrul parului lung, Patrick Cameron, a inteles ca traim niste vremuri dificile si a descoperit o modalitate inspirationala pentru stilistii din intreaga lume pe care  ii ajuta sa gaseasca un loc fericit. Astfel a lansat platforma “Educare in izolare”.

Pagina 1 din 4
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script