top news

DESIGN

Top News

Nu toate saloanele au posibilitatea, dar atunci cand exista un spatiu disponibil, o zona in aer liber este cu siguranta un plus.

SPIRIT GREEN IN HANOI

27 Octombrie 2017

Un serviciu VIP in salon inseamna ca fiecare client este tratat ca un oaspete special, intr-o atmosfera calda si prietenoasa. 

Elemente indispensabile in orice salon de coafura, unitatile de spalare sunt acum adevarate piese de design dotate si cu multiple tehnologii inovatoare. Tehnicile avansate raspund exigentelor coaforilor si nu fac rabat la confortul clientului. Avand in vedere multitudinea de servicii care se pot realiza la scafa, acestea raspund unor criteria din ce…

In cadrul MCB Beauté Sélection din Paris, Noguera Hair & Art Salon din Barcelona a castigat cea de-a doua editie a Best Salon Award, promovat de EsteticaDesign si MCB.

Doua noi versiuni ale organizatorului de instrumente de coafat Kayline- Hideaway sau fost lansate in luna octombrie a acestui an. 

Takara Belmont a dezvaluit in aceasta toamna noul scaun de tratament  Yume Espoir, care promite sa aduca un confort fara precedent si o incredibila manevrabilitate profesionistului din salon.

Brandul Davines a deschis primul salon & atelier alaturi de partenerii de cursa lunga, revistele de specialitatea si alti invtati in New York, in parteneriat cu ION Studio - Marco Santini si Leo Manetti.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script