top news

DESIGN

SPIRIT GREEN IN HANOI

Vineri, 27 Octombrie 2017 13:52

Un serviciu VIP in salon inseamna ca fiecare client este tratat ca un oaspete special, intr-o atmosfera calda si prietenoasa. 

Celebritatile vietnameze sunt cu siguranta mari fane ale salonului Ninh Seoul Salon din Hanoi, dar nu sunt singurele. Preturile absolut rezonabile permit accesul publicului larg, iar echipa trateaza fiecare client ca pe un VIP, ca pe un oaspete de onoare. Proprietarul, Mr. Ninh a optat pentru o atmosfera naturala, punand accentual pe verde si lemn deschis la culoare care ofera un ambient cald si luminos. Sistemul special de iluminare permite echipei sa lucreze cu precizie si ofera un background foto excellent, pentru toate acele poze de before&after pe care clientii vor sa si le faca! Experienta relaxanta incepe din momentul in care clientii intra in salon, fie ca sunt intampinati de un receptionist prietenos sau sunt invitati direct sa se aseze pe scaun si sa consume o bautura la alegere. 

Designul salonului face ca spatiul sa fie folosit eficient- desi sunt cinci posture de lucru plasate relative aproape unul de altul, oglinzile mari si paleta deschisa de culori da senzatia de spatiu, iar fiecare client si fiecare profesionist are alocat sufficient spatiu pentru a se simti confortabil. 

Inca o idee salvatoare de spatiu se poate gasi in zona de retail produse, niste rafturi diferite fata de cele clasice care se gasesc in majoritatea saloanelor. Aceste unitati de display sunt ca niste rame perfecte pentru produsele colorate cu care salonul lucreaza. Transparenta lor permite clientului sa vada clar ce produs doreste, dupa ce fireste, este indrumat si de profesionist. Ce este cu siguranta garantat la salonul Ninh Seoul? O experienta pe placul celor celebri si bogati, dar disponibila tuturor- o simpla vizita la salon pentru o coafura te poate face sa te simti ca un star…

 
  • Design Salon Hanoi Seoul 2



  • Design Salon Hanoi Seoul 3



  • Design Salon Hanoi Seoul 4



  •  

Related items

  • BEST SALON AWARD – WHAT’S UP IN PARIS: PARTICIPA ACUM! 27 Octombrie 2017

    Revenind dupa o pauza de doi ani, cea de-a 7-a editie a Best Salon Award – What’s Up In Paris va avea loc la Paris, ca parte a MCB by Beauté Sélection 2022. Daca crezi ca designul salonului tau este deosebit de atractiv, de ce sa nu participi? Ai putea ajunge sa zbori in capitala Frantei pentru a ridica un premiu!

  • TAKARA BELMONT: TRECUTUL SI PLANURILE DE VIITOR 27 Octombrie 2017

    Noi, cei de la Estetica, suntem incantati sa publicam acest interviu exclusiv cu Presedintele si C.E.O-ul Takara Belmont, Hidetaka Yoshikawa. El discuta despre trecut, prezent si cateva planuri foarte interesante pentru viitor!

  • NU RATATI: 3 IDEI PRACTICE PENTRU A-I FACE PE CLIENTI SA SE SIMTA CONFORTABIL 27 Octombrie 2017

    Usile saloanelor sunt deschise, cel putin in statele in care starea de urgenta a fost ridicata. Agenda de programari este plina. Si totusi ceva fundamental lipseste...

  • TAKARA BELMOND ISI SCHIMBA SITE-UL 27 Octombrie 2017

    Takara Belmont a prezentat un nou site web care combina designul contemporan cu functionalitatea moderna atat pentru desktop, cat si pentru mobil. Acesta surprinde simultan esenta istoriei si a mostenirii sale japoneze, pe masura ce se apropie de centenarul sau din 2021.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script