top news

HAIRTRENDS

Top News

COLECTIE ILLUMINAGE

11 Iunie 2020

ILLUMINAGE este o colectie care celebreaza frumusetea prin folosirea in doze diferite a blondului, culoarea luminii, culoarea tineretii.

KEUNE ARTIST PROJECT

11 Noiembrie 2019

Keune Romania a pus bazele proiectului Keune Artist - o calatorie dedicata membrilor echipei cu acelasi nume si castigatorilor editiei Top Hairstylist Romania 2018.

OFFBEAT SS/20 este colectia primavara-vara a POP Academy, semnificatia cuvantului fiind neobisnuit, neconventional si prin urmare, surprinzator si vizibil. Motto-ul ce sta la baza acestui proiect aduce in discutie obsesiile ca motor al pasiunilor noastre. Obsesiile noastre sunt ceea ce ne diferentiaza si ne fac interesanti. 

FROM FIRE TO ICE

11 Noiembrie 2019

Ce e cu blondele? Au intr-adevar parte de mai multa distractie? Ar trebui ca fiecare femeie sa fie blonda macar o data în viata? Ce optiuni aveti astazi pentru a va vopsi clientele blonde?

HAIR & VISION

27 Iunie 2019

Origini grecesti la baza creatiei lui Melissanthi Spei, colectii de moda intre motiv folcloric si futurist distopian.

Dragoste, seductie si provocare.  Rosul arzator se intalneste cu tunsori scurte indraznete in cea mai noua colectie  semnata KpO. Romeo & Juliet este o colectie ultra moderna in stil "steampunk" care incapsuleaza o explozie de culoare. 

RAWMANTIC BY TRINITY

06 Noiembrie 2017

Extremele se atrag: traditie si progres, natural si urban, social si business, gandire globala si actiune globala. Culorile puternice se combina cu nuante naturale si forme grafice, blenduite perfect prin texturile extreme. 

Pagina 1 din 5
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script