top news

HAIRTRENDS

5 TUNSORI BOB ATEMPORALE

Marţi, 02 August 2022 08:14

Clasic nu inseamna moda veche, ci mai degraba un stil care a trecut cu brio testul timpului. La fel ca cele cinci boburi pe care le aratam aici, care vor fi mereu in tendinte.

 

Sa nu confundam ce e sacru si profan. Cu alte cuvinte, ceea ce dureaza in timp cu mode trecatoare, care nu sunt niciodata repropuse si uitate pentru totdeauna. Tunsorile sunt legate de tendintele momentului, dar raman unele tunsori, uneori revizitate si adaptate dupa gusturile vremii, dar raman fidele formei originale. Avand in vedere acest lucru, am selectat cele cinci tunsori bob care nu se demodeaza niciodata, boburile care si-au lasat amprenta intr-o epoca si vor face mereu mari reveniri. Cinci stiluri atemporale care au devenit vesnic verzi.

 

1 MEREU TRENDY, BOB SCURT CU BRETON
Acesta este un bob suprem, clasicul clasicelor inspirat din Roaring 20’s ai secolului trecut, actualizat de fiecare data in functie de tendintele momentului. Bobul scurt cu franjuri va fi mereu cool, pentru ca forma lui este esenta a ceva care atrage mereu ochiul, o geometrie care alterneaza deschideri si inchideri, cea a unui breton drept. Blond sau brunet, dar mereu neted, cu un breton mai mult sau mai putin convex… bobul Valentina este cel mai clasic dintre cele cinci boburi menite sa fie mereu in voga.

 

2 LOBUL ONDULAT, UN ALT BOB VESNIC LA MODA
Iata un clasic contemporan lansat in urma cu cativa ani ca o varianta mai scurta pentru beach waves, si era sortit sa aiba o viata lunga in urmatoarele decenii. Vorbim evident de lobul ondulat. Un favorit printre influencerii puternici, precum Alexa Chung care a contribuit la a-l face iconic, lobul ondulat este triumful taieturii dezordonate devenite arta.

 

3 BOBUL ASIMETRIC
O emblema a anilor 90, bobul asimetric este unul dintre cele cinci boburi care vor fi mereu la moda, o tunsoare care a marcat anii 90 dar care tinde sa revina ciclic. Finisajul sau cel mai traditional este neted, cu o carare usor descentrata, dar variantele sunt acum nenumarate. Exista o singura regula de urmat: varfurile bobului nu trebuie sa aibe toate aceeasi lungime, pentru acel efect asimetric care il face atat de special.

 

4 BOBUL LA NIVELUL CLAVICULEI ESTE BOBUL PLACUT DE TOATA LUMEA
Adesea succesul unei tunsori este in precizia lungimii acesteia. Acesta este cazul bobului la nivelul claviculei, literalmente bobul care “mangaie clavicula”. Nici prea lung, nici prea scurt, farmecul ei ca descris in latina in medio stat virtus, virtutea sta in moderatie. Neajungand la umeri, bobul la nivelul claviculei a devenit cel mai clasic dintre toate tunsorile de lungime medie.

 

5 BOBUL CRET, MEREU UN PREFERAT
Cel mai mare hit al anilor 80, bobul cret poate iesi din lumina reflectoarelor pentru cativa ani, dar mai devreme sau mai tarziu se ridica din nou in topul tendintelor. De fapt, forma sa super voluminoasa nu este pentru toata lumea. Intr-adevar, aceasta caracteristica speciala nu a facut niciodata o tunsoare populara in randul maselor. Dar daca sunteti in cautarea unui bob remarcabil, aceasta este cu siguranta tunsoarea care a trecut testul timpului, devenind un stil de “big hair” clasic. In cele din urma, fabulosii ani 80… sunt mereu la moda. 

 
  • 5 TUNSORI BOB ATEMPORALE 1



  • 5 TUNSORI BOB ATEMPORALE 2



  • 5 TUNSORI BOB ATEMPORALE 3



  • 5 TUNSORI BOB ATEMPORALE 4



  • 5 TUNSORI BOB ATEMPORALE 5



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script