top news

LOOK/FASHION

Top News

Daca iti place balayage, atunci vei iubi Illuminage. Tranzitii delicate si perfecte intre lumina si umbra , o noua luminozitate a parului si un rezultat care vizeaza un aspect natural.

Istoria cinematografiei este la fel de bogata ca istoria coafurilor. Aceasta oferit de-a lungul timpului o multime de lookuri iconice ce au inspirat generatii intregi.

Dupa mai bine de doua luni de zile in care nu au mai putut merge la coafor, clientii vor dori sa isi faca o programare la salon cat mai curand, indiferent daca este vorba doar despre o reimprospatare sau despre o schimbare radicala de look.

Glamour natural vs. culori nebunesti. Opinii contrastante intre saloanele italiene, intre credintele false si influentele social media. In orice caz, coafura castiga.

Ritmul rapid al schimbarilor din societate a lansat o adevarata provocare si pentru industria de beauty. Nontouring Shift, trendul in hairstyle propus de Wella Professionals pentru acest sezon, se alineaza unei viziuni globale care spijina diversitatea si schimbarea. 

Victoria Schimbator, hair artist si ambasador Keune, regandeste tiparele frumusetii aducand in prim plan echilibrul interior, personalitatea, feminitatea.

VIVE LA DIFFERENCE

06 Noiembrie 2017

De la TV la arta, de la muzica la moda. Ceva schimba din nou ideea despre frumusete asa cum am perceput-o pana acum. Este vorba despre revolutia transgender. 

Pagina 1 din 4
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script