top news

LOOK/FASHION

Top News

2022 este anul creativitatii – atat pentru clienti, cat si pentru coloristi. Nu numai ca stilistii sunt dornici sa faca ceva diferit, dar si clientii sunt si vedem ca multi oameni isi schimba complet lookul si opteaza pentru schimbari drastice. De aici si puterea modelului!

Scena noptii urbane este inspiratia pentru o colectie care pune accentul pe reflectoarele discotecii, mereu sugestive.

Colectia Doors of Perception 1984 este o sarbatoare cu sensul trezirii. Se inspira din romanul distopic “1984” de George Orwell

Daca iti place balayage, atunci vei iubi Illuminage. Tranzitii delicate si perfecte intre lumina si umbra , o noua luminozitate a parului si un rezultat care vizeaza un aspect natural.

Istoria cinematografiei este la fel de bogata ca istoria coafurilor. Aceasta oferit de-a lungul timpului o multime de lookuri iconice ce au inspirat generatii intregi.

Dupa mai bine de doua luni de zile in care nu au mai putut merge la coafor, clientii vor dori sa isi faca o programare la salon cat mai curand, indiferent daca este vorba doar despre o reimprospatare sau despre o schimbare radicala de look.

Glamour natural vs. culori nebunesti. Opinii contrastante intre saloanele italiene, intre credintele false si influentele social media. In orice caz, coafura castiga.

Pagina 1 din 5
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script