top news

LOOK/FASHION

4 TENDINTE IN CRESTERE DUPA IZOLARE

Marţi, 26 Mai 2020 08:35

Dupa mai bine de doua luni de zile in care nu au mai putut merge la coafor, clientii vor dori sa isi faca o programare la salon cat mai curand, indiferent daca este vorba doar despre o reimprospatare sau despre o schimbare radicala de look.

Treatwell a evidentiat care sunt probabil cele mai populare patru tendinte de tunsoare si culoare ce vor fi cerute de clienti pentru a sarbatori revenirea treptata la noul normal.

Suvite Groase (Chunky Highlights)
Poate ai crezut ca nu vei mai revedea acest trend, dar nu exista nimic mai departe de adevar, intrucat interesul pentru acest look din anii 90 continua sa creasca pe Instagram. Cantareata si actrita Jennifer López a fost prima care a purtat acest look, iar de atunci alti influenceri, precum Kylie Jenner, si-au aratat interesul pentru acest trend. Chiar si cele mai prestigioase branduri includ aceasta tendinta in propunerile lor pentru sezonul viitor, cum este cazul Balmain Paris Hair Couture. Spre deosebire de efectele mai delicate si naturale pe care le-am observat in ultimii ani, suvitele groase se caracterizeaza prin latimea lor si prin contrastul dur cu tonul de baza. In plus, suvitele frontale sunt puternic evidentiate pentru a accentua si mai mult contrastul.

Bretonul
La inceputul izolarii, multe vedete au optat pentru tunsoarea fringe. Pana la urma, este una dintre cele mai usoare metode de a-ti schimba complet aspectul, mai ales atunci cand nu ai un profesionist la indemana. Vedete precum Rosalía, Bella Hadid si Camila Cabello au apelat la acest look. Odata cu redeschiderea saloanelor, se preconizeaza ca acest trend va continua, fara indoiala cu rezultate mai bune decat tunsorile DIY vazute recent! Totul pare sa indice intr-o singura directie atunci cand vorbim despre ce tip de tunsoare fringe va fi cea mai populara: fringe cu bretonul lat, cunoscut si sub numele de dentelé sau breton tip cortina, in America de Nord.

Tunsoarea bob (Blunt Bob)
O  tunsoare perfecta pentru un look nou, care consolideaza lungimile si ii ajuta pe clienti sa ramana fresh in lunile de vara. Pentru a obtine acest lucru este nevoie de linii curate si definite, fara scalare sau stratificare, plus lungimea uniforma care trebuie sa ajunga pana la mijlocul gatului. Acest aspect vine cu numeroase avantaje: este potrivit pentru toate tipurile de par, necesita o intretinere minima si poate fi accesorizat cu agrafe de par XL. In plus, bobul se remarca prin versatilitatea sa, deoarece poate fi lasat mai ciufulit sau casual, ori poate fi coafat mai sofisticat, in functie de ocazie.

Culori fantasy
Unii oameni, cum ar fi cantareata Dua Lipa, si-au vopsit parul in culori fantasy pentru a da o nota vibranta, plina de bucurie zilelor petrecute in izolare. Nuantele de roz, portocaliu si albastru sunt cele mai „in voga” pe social media. Avand in vedere ca profesionistii in materie de par au revenit la locul de munca, acum mai mult ca niciodata, poti sa incerci sa alimentezi acest trend, mai ales că exista solutii care nu necesita un angajament pe termen lung din partea clientului. Nunatele de piersica sau de fagure de miere sunt printre cele mai populare printre clientii care cauta o culoare fantasy temporara. Un program de ingrijire pentru protejarea culorii intre vizitele la salon va oferi si cateva oportunitati excelente de vanzare in salon!

 
  • Balmain Paris Hair Couture PV20



  • Balmain Paris Hair Couture PV20



  • Balmain Paris Hair Couture PV20



  • Balmain Paris Hair Couture PV20



  • Balmain Paris Hair Couture PV20



  • Balmain Paris Hair Couture PV20



  •  

Related items

  • OIL SLICK HAIR TREND 26 Mai 2020

    Pentru cei carora le place sa iasa in evidenta, dar si care doresc sa ofere parului o stralucire optima, una dintre tenditele mele preferate de culoare a parului pt noul sezon va fi parul ca o pata de ulei, ne spune Seung Ki Baek, expert pe culoare creativa de la RUSH.

  • MIKE VINCENT ESTE NOUL PRESEDINTE AIPP 26 Mai 2020

    AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) este incantata sa anunte ca, incepand cu 31 ianuarie 202, veteranul industriei Mike Vincent a fost numit noul presedinte al AIPP.

  • GOLDWELL PREZINTA ELUMENATION COOL CHIC 26 Mai 2020

    Incepand cu aceasta toamna, clientii salonului vor fi incantati de culorile stralucitoare cu luminozitate neasteptata care ii asteapta in toate saloanele Goldwell.

  • IUBESTI BLONDUL? ILLUMINAGE ESTE TEHNICA DE COLORARE A ACESTEI VERI 26 Mai 2020

    Daca iti place balayage, atunci vei iubi Illuminage. Tranzitii delicate si perfecte intre lumina si umbra , o noua luminozitate a parului si un rezultat care vizeaza un aspect natural.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script