top news

HAIRTRENDS

OIL SLICK HAIR TREND

Luni, 08 August 2022 08:39

Pentru cei carora le place sa iasa in evidenta, dar si care doresc sa ofere parului o stralucire optima, una dintre tenditele mele preferate de culoare a parului pt noul sezon va fi parul ca o pata de ulei, ne spune Seung Ki Baek, expert pe culoare creativa de la RUSH.

Desi este o culoare de par remarcabila, aceasta tendinta este o abordare mai subtila a unor trenduri precum cea recenta a parului curcubeu si tehnica de vopsire peekaboo, unde culoarea stridenta este ascunsa intr-o sectiune sub restul parului.

Aceasta tendinta se inspira din uleiul varsat sau uleiul in apa si vede o baza bruneta inchisa sau neagra asociata cu plasarea de tonuri de albastru, verde si violet in par pentru un finisaj cu adevarat fascinant

Aceasta tendinta de culoare a parului arata cel mai bine pentru cei cu baza intunecata, deoarece culorile se imbina frumos, iar combinatia de nuante inchise creeaza o stralucire imensa in par. In orice caz, blondele pot incorpora in continuare aceste tonuri in parul lor daca doresc sa adauge o nota de culoare pentru sezon si ceva mai unic decat cel al tonurilor pastelate subtile pe care le-am vedea de obicei in parul blond.

Aceasta tendinta de culoare arata cel mai bine pe parul cu aspect sanatos, iar stilistii ar trebui sa discute cu clientii lor despre intretinerea acestui look acasa cu masti si tratamente pentru par, precum si un sampon care prelungeste si protejeaza culoarea, cum ar fi samponul L’Oreal Color Protecting, pentru a pastra culoarea stralucitoare si de lunga durata.

 

Pentru a scoate in evidenta aceasta culoare la maximum, parul trebuie tuns neted, coafat elegant si finisat cu un ser sau ulei pentru par pentru a spori cat mai mult culoarea si pentru a oferi parului o stralucire ca de cristal. Uleiul L’Oreal Paris Elvive Extraordinary Oil este unul dintre preferatele mele pe care le-as aplica pe parul umed inainte de coafare si parul uscat dupa coafare pentru o stralucire optima si pentru a permite culori sa iasa cu adevarat in evidenta.

 

  • OIL SLICK HAIR TREND 1



  • OIL SLICK HAIR TREND 2



  • OIL SLICK HAIR TREND 3



  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script