top news

BEAUTY/NAILS

Top News

Cand sunt fragile, unghiile se exfoliaza usor sau devin casante, asa ca, de multe ori sa ai unghii lungi pare o misiune imposibila. Afla ca, lupta cu lungimea unghiilor poate fi cucerita pas cu pas.

RESURFACE YOUR GLOW

01 Iulie 2022

Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

Izolarea la domiciliu este poate cea mai dificila pentru profesiile orientate catre oameni, cum ar fi coaforii, care sunt obisnuiti cu interactiunile personale si care lucreaza cu mainile pentru a-si canaliza creativitatea.

SKIN RECOVERY

11 Noiembrie 2019

Dupa luni intregi de expunere la soare in care pielea ta a avut de suferit, a venit timpul sa ii oferi un tratament  de refacere.

ECHILIBRU PERFECT

27 Iunie 2019

Ingrijirea pielii se face in functie de tipul de ten pe care il ai. Tenul gras poate fi neplacut, dar cu ingrijirea optima si cu produsele potrivite, poti obtine o stralucire naturala.

Makeup artistii profesionisti sunt cei care tin mana pe pulsul modei, urmaresc tendintele si pot sa vina cu sfaturi si sugestii utile in tot ce tine de machiaj, ce este in voga si ce se poarta in acest sezon.

Perle, galben neon, tuse de culoare, finger eyeliner… noutati in makeupul de toamna care ne trezesc interesul

Ce machiaje vom purta anul viitor? Ce se mai poate reinventa in materie de beauty? Ei bine, odata cu aceasta revenire a anilor ’70 in moda, si machiajul a capatat un sentiment de libertate, renuntand…

Pagina 1 din 3
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script