top news

BEAUTY/NAILS

Top News

Izolarea la domiciliu este poate cea mai dificila pentru profesiile orientate catre oameni, cum ar fi coaforii, care sunt obisnuiti cu interactiunile personale si care lucreaza cu mainile pentru a-si canaliza creativitatea.

SKIN RECOVERY

11 Noiembrie 2019

Dupa luni intregi de expunere la soare in care pielea ta a avut de suferit, a venit timpul sa ii oferi un tratament  de refacere.

ECHILIBRU PERFECT

27 Iunie 2019

Ingrijirea pielii se face in functie de tipul de ten pe care il ai. Tenul gras poate fi neplacut, dar cu ingrijirea optima si cu produsele potrivite, poti obtine o stralucire naturala.

Makeup artistii profesionisti sunt cei care tin mana pe pulsul modei, urmaresc tendintele si pot sa vina cu sfaturi si sugestii utile in tot ce tine de machiaj, ce este in voga si ce se poarta in acest sezon.

Perle, galben neon, tuse de culoare, finger eyeliner… noutati in makeupul de toamna care ne trezesc interesul

Ce machiaje vom purta anul viitor? Ce se mai poate reinventa in materie de beauty? Ei bine, odata cu aceasta revenire a anilor ’70 in moda, si machiajul a capatat un sentiment de libertate, renuntand…

Un makeup artist cu o energie debordanta, cu o pasiune reala si vizibila pentru domeniul in care activeaza si un simt artistic care te inspira, Einat Dan a starnit interesul chiar si celor mai experimentati makeup artisti de a veni sa o vada la masterclass-ul sustinut la Bucuresti pe 7 februarie, la…

Mult roz pe podiumurile prezentarilor de moda. De la haine, la accesorii, par sau makeup, este o culoare castigatore. Vara va incepe in curand, iar rozul este peste tot. In orice variatie si subton.

Pagina 1 din 3
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script