top news

BEAUTY/NAILS

SKIN RECOVERY

Luni, 11 Noiembrie 2019 13:05

Dupa luni intregi de expunere la soare in care pielea ta a avut de suferit, a venit timpul sa ii oferi un tratament  de refacere.

Toamna este aici, iar tenul tau simte asta deja. Temperaturile in scadere, aerul rece si uscat lasa pielea terna, lipsita de stralucire si vitalitate, iar consecintele expunerii la soare, precum petele pigmentare, ridurile fine sau tonurile inegale ale pielii, sunt si ele vizibile. De aceea, odata cu schimbarea anotimpului, este necesara si schimbarea rutinei de ingrijire a tenului. Configurarea unui ritual care imbunatateste aspectul pielii deteriorate de soare este cea mai buna modalitate de a-ti recupera stralucirea tenului. Respectarea unor pasi simpli de ingrijire te vor ajuta sa infrunti iarna cu un ten care se simte sanatos si echilibrat. In plus, iti vei primi stralucirea înapoi! Pentru a repara daunele pe care lunile de vara le-au lasat in urma, pentru a pregati tenul pentru sezonul rece si pentru a proteja bariera de protectie si de hidratare a pielii, trebuie urmati cativa pasi de baza esentiali.

 

Hidratare

Un ten hidratat este un ten frumos si sanatos. La finalul verii, tenul poate fi uscat si deshidratat, iar anotimpul rece inrautateste acest lucru. De aceea este foarte importanta utilizarea unor produse intens hidratante. Formula potrivita ar trebui sa creeze o bariera între piele si intemperii, protejand astfel tenul de elementele care il agreseaza, si sa mentina hidratarea optima care tinde sa se piarda mai usor cand temperatura scade

 

Exfolierea

Exfolierea inlatura celulele moarte din straturile exterioare ale dermului, imbunatateste circulatia sangelui, reda stralucirea tenului si amelioreaza aspectul pielii. Totodata, exfolierea faciala mareste eficacitatea produselor de ingrijire a pielii prin imbunatatirea absorbtiei acestora. Exfolierea regulata poate ajuta, de asemenea, la prevenirea porilor incarcati si poate creste productia de colagen.

 

Revitalizarea tenului

Dupa expunerea prelungita la soare este posibil ca tenul tau sa sufere de hiper-pigmentare sau sa observi aparitia unor tonuri inegale la nivelul pielii. Insa anumite ingrediente pentru ingrijirea pielii, precum vitamina C sau retinol (derivat al vitaminei A) au rol de anti-imbatranire, dar si de iluminare, iar introducerea produselor care redau stralucirea si vitalitatea tenului este foarte importanta.

 

Related items

  • RESURFACE YOUR GLOW 11 Noiembrie 2019

    Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

  • BEAUTY DÜSSELDORF SI TOP HAIR – DIE MESSE DÜSSELDORF SE AMANA! 11 Noiembrie 2019

    Din cauza raspandirii rapide a Cornavirusului COVID-19, targul BEAUTY and TOP HAIR Düsseldorf va fi amanat pana in toamna. BEAUTY DÜSSELDORF, principalul punct de intalnire pentru produse cosmetice, unghii, wellness si spa, va avea loc de vineri, 18 septembrie, pana duminica, 20 septembrie 2020. TOP HAIR - DIE MESSE Düsseldorf se va desfasura concomitent timp de doua zile, pe 19 si 20 septembrie 2020.

  • ITALIAN BEAUTY & CARE DAY 11 Noiembrie 2019

    Vara debuteaza cu un eveniment dedicat frumusetii in stil italian. Pe data de 28 mai 2019, incepand cu orele 11:00, va avea loc, la Palatul Noblesse din Bucuresti, cea de-a patra ediţie a evenimentului “Italian Beauty & Care Day” .

  • COSMETICS BEAUTY HAIR, FRUMUSETE LA SUPERLATIV 11 Noiembrie 2019

    FRUMUSETCOSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, va avea loc in perioada 27 - 30 septembrie 2017, in pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script