top news

EVENTS/NEWS

Salon International 2024: Principalul eveniment din Marea Britanie dedicat celebrarii coafurii.

Miercuri, 22 Mai 2024 07:38

Salon International 2024 va fi mai bun ca niciodata, asa ca marcati-va calendarele si fiti primii care acceseaza actualizari exclusive inregistrandu-va astazi!

 

Asteptati-va la trei zile de tendinte electrizante in coafura, oportunitati de networking, produse revolutionare si insight-uri fara egal la Salon International 2024. In inima coafurii britanice, Salon International ofera o experienta de neuitat. Include momente palpitante cu talente emergente, artisti inspiratori si anunturi de neratat. De la spectacole pe scena oferite de liderii din industrie, la prezentari ale brandurilor renumite si ale artistilor lor invitati de seama, inspiratia infloreste si aspiratiile prind viata.


MASTERCLASS & BUSINESS LIVE

 


Revenind la cerere, Masterclass-urile Salon International se intorc, oferind o oportunitate exclusiva de a invata de la cele mai stralucite minti creative ale industriei si de a pleca inarmati cu idei pentru a imbunatati activitatea in salon. Dar Salon International nu este doar despre expresia artistica - este si un centru pentru oportunitati de afaceri. Inaintati adanc in lumea managementului de salon cu seminariile Business Live, concepute pentru a echipa proprietarii de saloane si hairstylistii cu instrumentele necesare pentru a prospera in peisajul dinamic al zilelor noastre.


Cu o piata plina de viata, care prezinta sute de branduri inovatoare, Salon International ofera experienta de cumparaturi suprema. Fie ca va uitati dupa oferte speciale pentru spectacole, explorati lansari de ultima ora sau faceti legaturi cu maestri ai industriei, posibilitatile sunt infinite. De asemenea, este expusa si galeria finalistilor pentru HJ British Hairdressing Awards, sponsorizate de Schwarzkopf Professional. Munca revolutionara a liderilor din industrie serveste ca un far de inspiratie pentru toti.


Fiti primii care acceseaza actualizari exclusive inregistrandu-va pentru Salon International astazi, la https://hji.co.uk/register-your-interest-2024.

 

  • Salon International 2024



  • Salon International 2024



  • Sophia Hilton Masterclass



  • Salon International 2024



  • Salon International 2024



  •  

Related items

  • ALTERNATIVE HAIR 2022 – LEGENDS 22 Mai 2024

    Evenimentul global al anului a revenit LIVE! Alternative Hair 2022 – Legends va avea loc pe 9 octombrie 2022 la Troxy, un teatru Art-Deco din Stepney, Londra de Est.

  • RESURFACE YOUR GLOW 22 Mai 2024

    Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

  • BEST SALON AWARD – WHAT’S UP IN PARIS: PARTICIPA ACUM! 22 Mai 2024

    Revenind dupa o pauza de doi ani, cea de-a 7-a editie a Best Salon Award – What’s Up In Paris va avea loc la Paris, ca parte a MCB by Beauté Sélection 2022. Daca crezi ca designul salonului tau este deosebit de atractiv, de ce sa nu participi? Ai putea ajunge sa zbori in capitala Frantei pentru a ridica un premiu!

  • BEAUTY DÜSSELDORF SI TOP HAIR – DIE MESSE DÜSSELDORF SE AMANA! 22 Mai 2024

    Din cauza raspandirii rapide a Cornavirusului COVID-19, targul BEAUTY and TOP HAIR Düsseldorf va fi amanat pana in toamna. BEAUTY DÜSSELDORF, principalul punct de intalnire pentru produse cosmetice, unghii, wellness si spa, va avea loc de vineri, 18 septembrie, pana duminica, 20 septembrie 2020. TOP HAIR - DIE MESSE Düsseldorf se va desfasura concomitent timp de doua zile, pe 19 si 20 septembrie 2020.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script