top news

About Us

Despre publicatie

Vineri, 06 Noiembrie 2015 09:16

Despre publicatie

Revista ESTETICA Romania si Republica Moldova face parte dintr-o retea internationala de presa ce isi are sediul la Torino, Italia.  

Networkul ESTETICA cuprinde 26 de editii internationale distribuite in 60 de tari din intreaga lume in peste 335,000 de copii.

 

Estetica Romania

Estetica Romania s-a lansat in data de 20 septembrie 2007, in cadrul targului Cosmetics Beauty Hair. Contine peste 150 de pagini dedicate in intregime industriei profesionale de infrumusetare. Structurata pe cateva capitole importante: trenduri internationale de coafura, colectii locale, agenda targurilor de profil, interviuri cu personalitati din domeniu, evenimente, articole beauty & nails, tehnici profesionale pas cu pas si alte subiecte incitante, ESTETICA este un “must have” in fiecare salon de infrumusetare si SPA din Romania si Republica Moldova.

ESTETICA se adreseaza catre doua mari categorii de clienți: profesionistilor ce lucreaza in industria de infrumusetare din Romania, in saloane de coafura, de estetica si SPA-uri si clientilor finali, beneficiarii serviciilor de infrumusetare, persoanelor sensibile la trend-uri si la ultimele noutati de pe piata. 

 

Istoric

Fondata in 1946, Estetica si-a castigat rapid renumele de cea mai informativa publicatie a industriei de infrumusetare din Italia. De atunci, Estetica ofera in paginile sale un continut care ajuta la dezvoltarea rapida a pietelor internationale profesionale si la formarea de noi contacte de business. A fost ulterior lansata cu success si in alte tari, precum Japonia- in 1958, Peru, America Latina si Orientul Mijlociu intre anii 1962-1963.

________________________________________

Contact 

ESTETICA Romania

Bd. Tudor Vladimirescu nr 31, incinta  Areca, Etaj 1, sector 5, Bucuresti. 

Tel.: +40 729 777 035/353; Chisinau:+37369251715

Sales department: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Editorial staff: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza  

Chisinau: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

 

ESTETICA INTERNATIONAL NETWORK

Edizioni Esav – Via Cavour, 50 – 10123 Torino (Italy)

Tel. +39 011 83921242  Fax +39 011 8171188  www.estetica.it – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Nives Carena – Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Related items

 • Salon International 2024: Principalul eveniment din Marea Britanie dedicat celebrarii coafurii. 06 Noiembrie 2015

  Salon International 2024 va fi mai bun ca niciodata, asa ca marcati-va calendarele si fiti primii care acceseaza actualizari exclusive inregistrandu-va astazi!

 • BUNASTAREA IN SALON 06 Noiembrie 2015

  Sanatatea mintala, ingrijirea de sine si constientizarea de sine nu au fost niciodata mai importante decat acum, intr-o lume a costurilor in crestere, grijilor si anxietatii, a te pune pe primul loc este o parte esentiala a vietii noastre profesionale.

 • RESURFACE YOUR GLOW 06 Noiembrie 2015

  Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

 • TAKARA BELMONT: TRECUTUL SI PLANURILE DE VIITOR 06 Noiembrie 2015

  Noi, cei de la Estetica, suntem incantati sa publicam acest interviu exclusiv cu Presedintele si C.E.O-ul Takara Belmont, Hidetaka Yoshikawa. El discuta despre trecut, prezent si cateva planuri foarte interesante pentru viitor!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script