top news

HAIRTRENDS

LUXE BLONDE SUMMER TREND BY RUSH

Marţi, 26 Iulie 2022 11:53

Cand iese soarele, ne gandim foarte repede la culoarea parului si o culoare de par in special iese in evidenta – blondul! Tendinta de vara Luxe Blonde de Rush bifeaza toate casutele.

 

Exista atat de multe nuante si tonuri de blond incat exista unul potrivit pentru fiecare in parte, oferind fiecarei nuante de piele si culoare de par posibilitatea de a se lumina. Nimeni nu-si doreste sa aiba un blond alama sau un par deschis care pare obosit si lipsit de viata. “O tendinta recenta in randul blondelor a fost Luxe Blonde”, spune Tina Farey, director editorial la Rush Hairdressing. “Prin Luxe intelegem plasarea culorilor bine executata, care da un aer scump lookului; fie ca este vorba de suvite sau balayage si par bine conditionat, tuns si coafat. Toate aceste elemente creeaza Luxe Blonde.”

Balayageul a fost extrem de popular printre clienti. Mai ales la iesirea din izolare, odata ce radacina a crescut, multi clienti au imbratisat acest lucru, dar asta a fost atunci, si asta este acum, iar parul blond sanatos este marea tendinta a verii pentru par. Clientii isi pot pastra balayageul, dar isi viziteaza in mod regulat coaforul pentru a le tine sub control. “Introducerea unor highlights sau lowlights in cadrul fetei poate ridica balayageul clientilor de la teribil la uimitor”, adauga coloristul expert Rush Seung Ki Baek. “Cheia pentru a avea o culoare uimitoare este mentinerea sanatatii parului. Produsele de conditionare precum mastile, serurile si uleiurile sunt toate importante. Ele ajuta la evidentierea culorii parului. Nimic nu arata la fel de bine ca parul sanatos si stralucitor. Recomand tuturor clientilor mei importanta unui regim de par care sa includa tratamentele si tunsul regulat, precum si actualizari de culoare.”

 

REVENIREA BLONDULUI SUVITAT

Suvitele au fost intotdeauna populare si am observat o renastere a blondului suvitat pe tot parcursul primaverii pana la inceputul lunilor de vara. Exista atat de multe optiuni pentru blondul cu suvite – de la blond natural deschis cateva tonuri pana la blond decolorat la soare si tonuri de baby blond. Discutati intotdeauna cu clientul care blond se va potrivi cel mai bine parului si nuantei pielii. Fii realist cu clientul tau in ceea ce priveste ce este realizabil si procesul.

Clientii ar trebui sa-si lase parul sa faca impresie vara asta, fie ca decid sa devina complet blonde sau doar sa incerce apa cu cateva suvite sau un balayage subtil, exista o nuanta de blond pentru toata lumea, si da, blondele se distreaza mai mult.
Clientii trebuie sa viziteze salonul cel putin o data pe luna pentru un tratament. Iubesc Olaplex, chiar intareste parul. 
Clientii ar trebui sa investeasca in produse de ingrijire ulterioara bune si profesionale care chiar functioneaza.
Clientii ar trebui sa foloseasca un sampon cu pigment argintiu sau violet pentru a scapa de nuantele nedorite de galben. Desi asigurati-va ca va sfatuiti clientii sa fie atenti in timp ce folosesc aceste produse, deoarece folosite foarte des pot fi daunatoare pentru par. Sfatuiti clientii sa le foloseasca doar o data pe saptamana si sa continue intotdeauna cu un tratament ulterior. 
Lucrati cu atentie pe parul fragil si evitati sa folositi prea mult decolorant.
Sfatuiti clientii sa foloseasca mereu un produs cu protectie termica – asta de la sine inteles!
Sfatuiti clientii care vor sa isi prinda parul in coada sa foloseasca un elastic din material sau un scrunchie decat un elastic prea puternic care poate pune prea multa tensiune pe par.

 

Tina Farey si Seung Ki Baek lucreaza la Rush. Vizitati www.rush.co.uk pentru a afla mai multe.

 

 

  • LUXE BLONDE SUMMER TREND BY RUSH 1  • LUXE BLONDE SUMMER TREND BY RUSH 2  • LUXE BLONDE SUMMER TREND BY RUSH 3  • LUXE BLONDE SUMMER TREND BY RUSH 4  •  

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script