top news

HAIRTRENDS

SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY

Luni, 30 Mai 2022 10:28

Vara anului 2022 se apropie repede si va fi cu siguranta un sezon de neuitat. 

Este prima vara fara restrictii de doi ani. Deja vedem articole si postari cu stiluri de vara si programari la vopsit; clientii sunt dornici sa se bucure de fiecare ocazie posibila dupa atatea restrictii lungi. 

 

Pentru ca timpul trece repede, este important sa ne uitam la tendintele coafurilor de vara; cele care vor defini sezonul, explica Darrel Starkey. Acestea vor fi puternic influentate atat de celebritati, cat si de casele de moda. Flash-urile de culori pastelate si blondurile stralucitoare domina acum lumea culorilor. Este timpul sa ne uitam la stilurile care vor completa lookul perfect de vara pentru clientii care au asteptat atat de mult sa sarbatoreasca soarele inca o data. Iata cele 4 lookuri ale lui Darrel pentru vara 2022.

 

IMPLETITURI
Favorite in fiecare an, impletiturile si buclele sunt din nou in tendinta. Au fost des vazute la festivale de muzica precum Coachella si Revolve si ne asteptam sa le vedem evoluand din nou prin Neversea si Electric Castle. Impletiturile sunt foarte versatile, cu un stil care se potriveste oricui, fie ca este vorba de un coc impletit, o impletitura coada de peste sau un halo braid. Anul acesta, vom vedea mai multe noduri si rasuciri care inlocuiesc impletiturile. Aceste stiluri sunt o modalitate excelenta de a tine parul departe de fata clientilor in timpul zilei. De asemenea, pot fi mai elegante seara cu ajutorul accesoriilor care si mentin parul sub control de umiditate. Am intalnit multi clienti care opteaza adesea pentru coafuri care vor dura cateva zile, iar impletiturile sunt mereu preferate.


BUCLE
Buclele lejere si relaxate sunt ideale pentru plaja si sunt foarte usor de realizat si necesita intretinere redusa, facandu-le perfecte de vara. Umiditatea poate provoca haos parului in timpul verii, asa ca optarea pentru valuri libere, cu multa textura si volum permite clientului sa mentina o coafura fabuloasa pe tot parcursul zilei. Spray-urile de texturare sunt necesare pentru a crea aspectul putin dezordonat, natural, iar sfatul meu de top este sa se pulverizeze sectiunile de dedesubt ale parului pentru a adauga si mai mult volum. Mereu le explic clientilor mei acest aspect atunci cand creez acest look in salon, astfel incat sa poata fi recreat acasa.

 

COCURI LEJERE
Cocurile, precum un coc lejer la baza gatului sau un chignon, sunt grozave in zilele calde pentru a indeparta parul de pe fata, dar aratand fantastic. Pentru a crea un coc lasat la baza gatului, va sfatuiesc intotdeauna sa pregatiti parul cu un sampon uscat pentru un plus de textura si fixare. Apoi, luati parul inapoi spre ceafa intr-o coada de cal cu un elastic de par sau agrafe. Pentru a oferi coafurii un finisaj romantic, trageti cateva sectiuni de par in jurul fetei – acest lucru va ajuta, de asemenea, la incadrarea fetei si la evidentierea trasaturilor faciale! Este un stil bestial pentru vara si poate fi adaptat fiecarei persoane. 

 

COADA DE CAL
Parul prins in coada este fantastic, deoarece exista stiluri care se potrivesc tuturor, acestea pot fi foarte relaxate sau elegante si sofisticate – exista un stil pentru fiecare. Cu intretinere redusa si usor de recreat, iti poti crea propria imagine, optand pentru o textura incredibila sau adaugarea de accesorii pentru personaliza lookul. Coada de cal, asa cum stim, protejeaza parul de caldura si razele UV ale soarelui si este o modalitate excelenta de a indeparta clientii de aparate incalzite! As sfatui sa folositi un spray de umiditate pe acest stil pentru a preveni orice fir de par nelalocul lui.

 

 
 
 
 
 

 

  • SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY 1



  • SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY 2



  • SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY 3



  • SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY 4



  • SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY 5



  • SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY 6



  • SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY 7



  •  

Related items

  • LUXE BLONDE SUMMER TREND BY RUSH 30 Mai 2022

    Cand iese soarele, ne gandim foarte repede la culoarea parului si o culoare de par in special iese in evidenta – blondul! Tendinta de vara Luxe Blonde de Rush bifeaza toate casutele.

  • BUBBLE BRAIDS: TRENDING NOW! 30 Mai 2022

    Influencerii si celebritatile au decis ca cel mai nou trend este o variatie pe tema “bulelor” care poate fi gasita peste tot. Bubble Braids: in tendinte acum!

  • UN MACHIAJ PERFECT IN SEZONUL DE VARA 2018 30 Mai 2022

    Makeup artistii profesionisti sunt cei care tin mana pe pulsul modei, urmaresc tendintele si pot sa vina cu sfaturi si sugestii utile in tot ce tine de machiaj, ce este in voga si ce se poarta in acest sezon.

  • DIMENSIONS BY BLUE TIT LONDON 30 Mai 2022

    Blue Tit a lansat cea mai noua colectie de coafuri pentru festivaluri – Dimensions. O colectie de 7 coafuri care foloseste o mare varietate de tehnici de colorare si coafare, perfecte pentru sezonul festivalurilor, look-uri ce au fost vazute si in pop-up-urile brandului de la cele mai importante evenimente in aer liber. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script