top news

HAIRTRENDS

BUBBLE BRAIDS: TRENDING NOW!

Joi, 12 Mai 2022 10:20

Influencerii si celebritatile au decis ca cel mai nou trend este o variatie pe tema “bulelor” care poate fi gasita peste tot. Bubble Braids: in tendinte acum!

In ultimul timp, a furat atentia tuturor de la coafuri mai simple, cum ar fi chignon si coada de cal. Impletiturile devin din ce in ce mai populare pentru parul foarte lung, cu mult sub umeri. Una dintre cele mai recente variatii este Bubble Braids, cu lungimea impartita in bule. A devenit un look must-have foarte versatil, ideal pentru stilul “street” si coafurile mai formale. Chiar si pentru mirese! 

Elaborat sau simplu
Individuale sau multiple, impletiturile cu bule creaza noi reguli pentru coafurile impletite datorita formelor sferice. Impletiturile cu bule sunt lookuri aparent elaborate si scenografice. De fapt, nu sunt atat de greu de creat, cel putin pentru versiunea de baza. Nu este necesar sa fii un hairstylist extraordinar. Tot ce ai nevoie este un pieptene si cateva elastice… si, evident, par foarte lung…

Cum se creeaza?
Ca pentru toate impletiturile, decideti exact cate cozi doriti, inalte sau joase, in functie de preferinte. Apoi fixati-le la baza gatului cu un elastic. Dupa aceea, coada de cal trebuie impartita cu ajutorul unor elastica plasate pe toata lungimea la o distanta regulata. In aceasta faza va trebui sa va decideti asupra dimensiunii bulelor din Bubble Braid.

In acest moment le puteti finisa. Creati volumul bulelor intinzand parul in fiecare segment delimitat de elastice. Acum tot ce trebuie sa faceti este sa reglati volumul bulelor. Incercati sa le faceti cat mai omogene posibil. Ca alternativa, puteti decide sa creati o impletitura cu sfere si dimensiuni neregulate. Dar amintiti-va, acestea trebuie sa aiba dimensiuni foarte diferite, astfel incat sa para intentionat. 

Versatilitate
Acest tip de impletitura poate oferi cu usurinta originalitate lookurilor extravagante. De la elegant la baroc daca se creste numarul de impletituri si volumele bilelor. Nicio problema, deoarece Bubble Braids sunt foarte versatile.

Si daca doriti sa evitati redundanta si exagerarea, puteti face bulele mai mici. De asemenea, puteti folosi bule ca accesoriu la coafura si nu doar ca elementul focal principal. Doua Bubble braids mici care incareaza fata pot da stil fara sa para excesive. Chiar si impletiturile cu bule pot evoca o eleganta discreta. 

 
 • Bubble Braids 1 • Bubble Braids 2 • Bubble Braids 3 • Bubble Braids 4 • Bubble Braids 5 •  

Related items

 • Get the Rihanna Look - Spectacol la Super Bowl 12 Mai 2022

  Dupa 7 ani, Rihanna a urcat din nou pe scena duminica, la Super Bowl! Spectacolul de la pauza este intotdeauna unul dintre cele mai importante momente muzicale ale anului. Performanta de 13 minute a lui Ri a fost vizionata de milioane de spectatori din intreaga lume … si ce spectacol a fost!

 • Trenduri 2023 - Tracey Ann Smith 12 Mai 2022

  Simt ca 2023 este anul in care lumea s-a deschis pe deplin, spune hairartistul si guru in materie de stil Tracey Ann Smith de la French & Ivi. “Am aruncat o privire mai atenta asupra unor noi tendinte care ne vor fascina pentru blonde, brunete si culori vii”.

 • SUMMER STYLING CU DARREL STARKEY 12 Mai 2022

  Vara anului 2022 se apropie repede si va fi cu siguranta un sezon de neuitat. 

 • RAWMANTIC BY TRINITY 12 Mai 2022

  Extremele se atrag: traditie si progres, natural si urban, social si business, gandire globala si actiune globala. Culorile puternice se combina cu nuante naturale si forme grafice, blenduite perfect prin texturile extreme. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script