top news

EDUCATION

SAM VILLA LANSEAZA BOBOLOGY PE YOUTUBE

Joi, 26 Martie 2020 08:33

Ai mai mult timp liber? Invata ceva nou! Pentru prima data, brandul Sam Villa lanseaza un intreg DVD pe Youtube, gratuit. Cu bobul scurt la moda este momentul perfect sa vizionezi BOBology. Click aici

BOBology este contribuția lui Villa la studiul etern al bobului clasic si la reinventarea continua al acestuia. Prezentat pentru prima data de Vidal Sassoon in anii ’60, tunsoarea bob a facut fericite milioane de femei.

In prezent, bobul continua sa fie o tunsoare statement in materie de trenduri. Invata tehnicile si abilitatile fundamentale pentru realizarea unui bob impecabil, dar si anumite interpretari care contribuie la relevanta sa atemporala.

Folosesti briciul? Click aici

Lucrezi pe un par subtire? Click aici

Vrei mai multa textura? Click aici

ACUM este momentul sa te scunfunzi adanc in tainele bobului si sa stapanesti arta acestei tunsori. Descopera mai multe tehnici de tunsoare pe www.samvilla.com/blog

Related items

 • 5 TUNSORI BOB ATEMPORALE 26 Martie 2020

  Clasic nu inseamna moda veche, ci mai degraba un stil care a trecut cu brio testul timpului. La fel ca cele cinci boburi pe care le aratam aici, care vor fi mereu in tendinte.

 • CURSURI VIRTUALE: OPTIUNI SI OPORTUNITATI DE LA WELLA PROFESSIONALS 26 Martie 2020

  Acest moment de distantare sociala ne ingrijoreaza pe toti atunci cand ne gandim la  viitorul economiei. In timp ce coaforii sunt blocati in casa, Wella Professionals ofera o modalitate de a-i ajuta sa isi perfectioneze abilitatile, sa gaseasca inspiratie si sa stimuleze profesionalismul prin educatia online.

 • HOT NEWS: CASTIGATORII INTERNATIONAL HAIRDRESSING AWARDS 2020! 26 Martie 2020

  Este un eveniment global dedicat parului care castiga repede o reputatie sinonima cu toate lucrurile glamour. Editia International Hairdressing Awards 2020 a avut loc la Madrid si a fost un eveniment plin de stralucire, care a prezentat cele mai bune mestesuguri de coafura.

 • FELICITARI SAM VILLA - CASTIGATORUL PREMIULUI INTERNATIONAL HAIR INFLUENCER OF THE YEAR 2020! 26 Martie 2020

  International Hairdressing Awards a anuntat ca Sam Villa va primi premiul la noua categorie a evenimentului, datorita impactului si influentei pe care o are pe retelele de socializare, dar si pentru influenta sa pozitiva in aceasta industrie. International Hairdressing Awards va avea loc pe 16 februarie 2020, in Madrid.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script