Print this page
LOOK/FASHION

THE POWER OF THE PATTERN

Joi, 04 August 2022 14:08

2022 este anul creativitatii – atat pentru clienti, cat si pentru coloristi. Nu numai ca stilistii sunt dornici sa faca ceva diferit, dar si clientii sunt si vedem ca multi oameni isi schimba complet lookul si opteaza pentru schimbari drastice. De aici si puterea modelului!

 

Clientii solicita lookuri pentru a-i scoate in evidenta, imbratisand in acelasi timp propria lor creativitate, explica Safy Burton. Este grozav sa vezi ca stilurile individuale ies la suprafata. Avand in vedere acest lucru, tendintele se schimba si asistam la o crestere a cererilor de modele pictate. Un stil popular cunoscut cu oamenii ca Nicki Minaj, puterea trendului modelului a devenit rapid favoritul clientilor aici, in Marea Britanie. Lookuri incredibile cu designuri care sparg granitele de culoare asa cum nu am mai vazut pana acum. 

 

A fi in fruntea competitiei este esential in acest domeniu pentru a te diferentia de concurenti, adauga Safy. Mai jos va impartasesc modelele mele de top pentru 2022, cum creez si formularile de culoare din spatele lor. 2022 este anul in care noi, ca si coloristi, depasim limitele.

 

CURCUBEU RAR
Acesta este un look pe care il iubesc absolut, deoarece este combinatia dintre o aplicare globala si, de asemenea, o tehnica de model, ambele functionand incredibil de bine impreuna. Pentru a crea acest look, luati o sectiune in spatele parului, lasand o cantitate mica de par deasupra acesteia si sectionat in lateral. Apoi, picteaza-ti curcubeul pe par, plasandu-ti culorile in modelul ales. Folositi folii la aplicare pentru a mentine suvita separata de restul parului. Cu restul parului, concentreaza-te pe o aplicare globala a culorii. Am optat pentru o nuanta mov frumoasa pentru a permite cu adevarat curcubeului sa straluceasca.

 

THE EYE OF THE TIGER
Pentru acei clienti care iubesc tunsoarea periuta, tendinta picturii cu vopsea pe par este absolut uimitoare si una care imi place personal. Alegerea unei baze care sa atraga instantaneu atentia este cheia, iar lucrul cu o culoare vibranta intensifica factorul WOW. Cand am creat acest model de tigru, l-am pictat cu mana libera pe par, fara sablon – a fost atat de distractiv si foarte creativ. Nu va fie teama sa experimentati cu aceasta tehnica si cu diferite culori!

 
  • THE POWER OF THE PATTERN 1



  • THE POWER OF THE PATTERN 2



  •