top news

BEAUTY/NAILS

DEPIGMENTAREA DE TOAMNA

Joi, 05 Noiembrie 2015 12:59

Pete inestetice, relief neuniform al pielii, zone exfoliate si deshidratate, pistrui accentuati- cateva dintre neajunsurile tenului la inceput de toamna.

 

Sezonul toamnei este un minunat prilej pentru inceperea curelor de depigmentare a petelor care stirbesc aspectul frumos al pielii. Pentru persoanele a caror pigmentare este mai accentuata pe anumite zone (nas, pometi, umeri) si nu este de natura ereditara sau hormonala, exista numeroase substante natural sau sintetice care ajuta in combaterea problemei. Fosfatul ascorbic de magneziu spre exemplu, un derivat al vitaminei C, are o actiune puternica de inaabire. Uniformizeaza culoarea pielii si reda luminozitatea, lasand-o neteda si straaucitoare. Datorita puternicii activitati a vitaminei, stimuleaza sinteza colagenului si consolideaza fermitatea pielii.Un ingredient la fel de popular in cremele si mastile de inalbire si depigmentare este factorul de inalbire si stralucire Asia, o substanta foarte eficienta pentru ultra-albire, care actioneaza doar in punctele cheie ale formarii petelor pigmentare.Daca va feriti de peelingurile chimice cu efecte puternice, puteti incerca exfolieri profunde cu ingredient active menite sa reduca ph-ul pielii la 3.5 pentru a “forta” regenerarea rapida a pielii.  Este mult mai eficient daca veti alege un tratament ce imbina patru proceduri intr-una singura si anume: Exfolierea mecanica, exfolierea cu acizi, peelingul enzymatic si peelingul biologic. 

Optional, se poate folosi si un aparat cu ultrasunete pentru potentarea efectului de peeling, care permite patrunderea mai profunda in seut a substantelor active folosite de estetician.

 

Related items

  • RESURFACE YOUR GLOW 05 Noiembrie 2015

    Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

  • ECHILIBRU PERFECT 05 Noiembrie 2015

    Ingrijirea pielii se face in functie de tipul de ten pe care il ai. Tenul gras poate fi neplacut, dar cu ingrijirea optima si cu produsele potrivite, poti obtine o stralucire naturala.

  • VIDEO! CUM PROTEJAM TENUL DE POLUAREA URBANA? 05 Noiembrie 2015

    Stresul hipoxic, sufocarea tenului, la nivel cellular apare atunci cand pielea este private de oxigen fara a mai putea produce energia necesara asigurarii homeostazei si vitalitaţii. Lipsa de oxigen duce la deshidratare, riduri premature, ton neuniform al pielii, acneee, iritatie si rozacee.

  • DESCOPERA NOUL ULEI REPARATOR PENTRU NOAPTE, ETERNAL SLEEPING OIL! 05 Noiembrie 2015

    O combinatie unica de uleiuri esentiale si extracte naturale, pentru a-ti recapata  tineretea peste noapte!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script