top news

EDUCATION

ENDLESS BEAUTY- INSPIRATIE, PRODUSE SI EDUCATIE PENTRU COAFORII ROMANI

Vineri, 06 Noiembrie 2015 08:04

Inca de la inceputul anului, Keune Romania si-a propus ca prin caravana Endless Beauty sa aduca in fata coaforilor in tara, un concept complet de hairstyling si anume tehnici si propuneri  privind culorile, tunsorile si coafurile speciale urmate ulterior de workshop-uri tematice.

 

Pornind de la premisa ca intr-un salon, clientele sunt diverse, atat ca varsta, persoanlitate si stil de viata, echipa Keune: Cristina Rosca, Andrei Zugravu, Elena Ignea si Robert Bucur,  alaturi de Victoria Schimbator (coafuri speciale ) si Catalin Lungu (tunsoare) au aratat ca varsta este doar un numar si ca orice femeie poate fi transformata atata timp cat exista cunostinte temeinice si produsele cu care acestea pot fi puse in valoare.

Programata pentru doua sesiuni (primavara-vara) si (toamna-iarna), caravana s-a oprit pe rand la Constanta, Timisoara, Pitesti,  Bacau, Suceava si Galati. Tendintele actuale in culoare au fost adaptate cerintelor si nevoilor unui salon: nuantele pastelate, naturale dar si cele mai indraznete au fost exemplificate dar si explicate in functie de tipologia structurii parului. S-au discutat cele mai frecvente probleme  intalnite intr-un salon, situatii dificile si modalitati de rezolvare a acestor inerente cazuri cu ajutorul sistemelor de colorare Keune.

Scopul acestei caravane a fost acela de a aduce in fata profesionistilor solutii, idei, tehnici si produse  care sa sustina in mod real si concret necesitatile unui coafor:  culoare, coafura si tunsoare, alaturi de modalitati  prin care acestea pot fi puse in practica. Prin seminariile post eveniment, informatiile puse in scena au fost detaliate si exemplificate pentru a putea fi asimilate mai usor si ulterior puse in practica.

Caravana va continua in sezonul toamna-iarna, fiind completata de Congresul International de Hairstyling din perioada 18-20 Octombrie de la Predeal.

 
  • caravamna keune 5



  • caravana keune 1



  • caravana keune 3



  •  

Related items

  • ED EDUCATION TEAM CONTRIBUIE LA CRESTEREA COAFORILOR PASIONATI SI IMPLICATI 06 Noiembrie 2015

    ED Education Team ofera educatie la nivel de excelenta coaforilor din Romania. Prin organizarea de cursuri, workshop-uri si prezentari pentru crestere si dezvoltare. Iti stau la dispozitie cu urmatoarele cursuri: Simplificarea tunsorii, Colorimetrie si Balayage, Tunsoare masculinea/Barbering, Coafura de eveniment si Coafuri de mireasa.

  • DE NEUITAT: ANTHONY MASCOLO SI TUNSOAREA BUZZ CUT LA TIGI WORLD RELEASE 2015 06 Noiembrie 2015

    Cel mai comentat moment al conferintei anuale Tigi a fost realizarea tunsorii buzz chiar de catre Anthony Mascolo. Rezultatul s-ar putea sa va surprinda! Urmariti video ed mai jos.

  • HOW-TO: IMPLETITUTA FRANTUZEASCA FUNIE CU SAM VILLA 06 Noiembrie 2015

    Estetica are acces la cele mai creative tehnici si va ofera momente de inspiratie pentru salon! Urmariti acest video pentru a afla cum se realizeaza impletitura funie si cat de minunat arata rezultatul final. Toti pasii alaturi de stilistul Sam Villa!

  • SALON LIVE LA SALON INTERNATIONAL 2015 06 Noiembrie 2015

    Echipa Sassoon International Creative Team, condusa de Mark Hayes a dezvaluit cea mai recenta colectie- ANDROGYNE la Salon Live | Salon International 2015. Creativitate nemarginita in tehnicile de colorare si tunsoare pentru un rezultat effortless unic si fascinant.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script