top news

EDUCATION

INITIATIVA LUI PATRICK: EDUCATIA IN IZOLARE

Sâmbătă, 21 Martie 2020 11:59

Maestrul parului lung, Patrick Cameron, a inteles ca traim niste vremuri dificile si a descoperit o modalitate inspirationala pentru stilistii din intreaga lume pe care  ii ajuta sa gaseasca un loc fericit. Astfel a lansat platforma “Educare in izolare”.

Patrick a folosit Instagram Live pentru a lansa “Educare in izolare” dedicat fanilor sai de pe tot globul. In timp ce telespectatorii de pe toate cele patru colturi ale lumii se adapteaza, Patrick a explicat formatul emisiunilor saptamanale, care vor oferi coaforilor un tutorial pas cu pas si posibilitatea de a pune intrebari atat lui Patrick, cat si directorului sau creativ Marco Erbi, dar si de a primi raspunsurile in timp real.

Oferind indicii si sfaturi despre crearea lookului legendar pentru parul lung, Patrick va arata o tunsoare noua in fiecare saptamana si va prezenta produsele si instrumentele pe care le-a folosit pentru a crea aspectul. In prima emisiune, Patrick s-a concentrat pe intrebarea cea mai frecventa - „Ce aveti in geanta de kit?” spectatorii lui trebuie sa aiba anumite instrumente, inclusiv renumita perie Patrick Cameron Brush.

„Acesta este un proiect foarte interesant pentru mine. Sunt incantat sa am oportunitatea de a motiva si a captiva coaforii din intreaga lume, atunci cand multi sunt supusi izolarii. Dezvoltarea abilitatilor noastre este fundamentala pentru cresterea noastra in calitate de coafori si emisiunile mele sunt modalitatea perfecta de a face acest lucru.”, a spus Patrick.

Folosind functia de streaming live atat pe Instagram cat si pe Facebook, in saptamani alternative, Patrick va prezenta „Educare in izolare” in fiecare luni, la ora 10.30, urmand ca urmatoarea sesiune sa aiba loc ca o transmisiune Facebook Live, luni 23 martie 2020.

 

Related items

 • SFATURILE LUI JAMIE BROOKS PENTRU ANTREPENORI IN PERIOADA EPIDEMIEI 21 Martie 2020

  In actuala criza COVID-19, in saloane nu se observa nicio miscare, deoarece consumatorii se simt nelinistiti de faptul ca se afla in imediata apropiere de alte persone. Si, desi este un moment ingrijorator pentru proprietarii de salon, este, de asemenea, ocazia perfecta de a profita de timpul liber alaturi de echipa ta. In plus, ai sansa de a analiza politicile si procedurile tale.

 • HAIRIST SARBATORESTE 10 ANI DE ACTIVITATE 21 Martie 2020

  In ultimii 10 ani, Estetica Turcia a organizat cel mai mare eveniment dedicat industriei parului din Turcia: Hairist Hairdressing Day.

 • KEUNE HAIRCOSMETICS LANSEAZA STREETSALON 21 Martie 2020

  Keune Haircosmetics a anuntat lansarea noii platforme digitale - StreetSalon – care este deja live! Aceasta noua unealta digitala este creata cu multa atentie si incarcata cu materiale video de calitate, pentru profesionisti in hairstyling.  Putand fi accesata de pe orice device, StreetSalon redefineste modul in care stilistii cauta inspiratie si tutoriale tehnice.  

 • SA CUNOASTEM CASTIGATORII INTERNATIONAL TREND VISION AWARDS 2016 BY WELLA PROFESSIONALS! 21 Martie 2020

  Wella Professionals a organizat la Barcelona cel mai cunoscut eveniment al brandului, aducand pe scena culori uimitoare, coafuri incitante si ambitia de a castiga! Ceremonia de premiere International Trend Vision Awards (ITVA) 2016 a fost finalul spectaculos al unei gale ce uneste pasiunea pentru hairdressing la nivel international. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script