top news

EVENTS/NEWS

HAIRIST 2017: CEL MAI PRESTIGIOS EVENIMENT DE COAFURA AL TURCIEI

Marţi, 25 Iulie 2017 08:16

Pentru cel de-al 7-lea an la rand, Hairist 2017 a adus laolalta stilisti turci si elvi din 15 scoli, dar si vizitatori de peste hotare, care s-au bucurat de o experienta placuta si de inspiratie si talent de prima mana.

Yeliz İştar, lector al scolii vocationale Şişli Vocational School-departamentul frizerie a fost sustinut pe scena Erkan Güzel, editor sef al Estetica Turcia pentru un discurs de inceput de eveniment. Anul acesta, evenimentul a avut multe momente memorabile,  in timp ce a inspirat audienta cu mostre de talent exceltional. Hairist 2017 a fost si o platforma care a prezentat concursul pentru stilisti la categoriile Stylist and Cut & Colour, iar castigatorii au fost premiati pe scena -  moment care a fost vizibil si live pe internet:

 

Styling category:            Cut & Colour category:

1. Hüseyin Alkan                 1. Hüseyin Alkan

2. Engin Uysal                     2. Hakan İpekel

3. Hüseyin Alkan                 3. Hüseyin Alkan

Hüseyin Alkan si Hakan İpekel vor reprezenta Turcia la Alternative Hair Show Visionary Award de la Londra anul acesta. 

Ayşen Ensel, Education Director  Kérastase, si coaforul Emrah Kemendi au participat la o discutie despre dificultatile pe care le intampina industria beauty in Tucia in cadrul uni sesiuni ce a purtat numele ‘What Hairdressing Can Promise’.

Mahmut Ebil, proprietar al salonului Ebil Hair Design a fost invitat pe scena dup ace salonul sau a fost selectat de Estetica si  MCB ca fiind printer primele in cee ace priveste designul de interior… la fel si arhitectul din spatele proiectului numit  Yasin Altıpat.

Premiul Estetica Honour of the Year Award i-a fost oferit lui Habib Örs care a adus o imensa contributie in dezvoltarea industriei de hairdressing din Turcia.

 

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script