top news

EVENTS/NEWS

COSMETICS BEAUTY HAIR, FRUMUSETE LA SUPERLATIV

Luni, 20 August 2018 13:17

FRUMUSETCOSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, va avea loc in perioada 27 - 30 septembrie 2017, in pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo. 

 

Expozitia promoveaza tendintele de la nivel mondial ale industriei, in materie de makeup, hairstyling, intretinere corporala si faciala, intretinerea unghiilor. Profesionisti din industria frumusetii vor fi prezenti la fiecare stand si vor acorda consultanta vizitatorilor despre produsele si serviciile expuse. 

Editia din acest an aduce cu sine noutati in ceea ce priveste mastile faciale si cosmetica de inalta tehnologie. Printre aceste produse inovatoare despre care se pot obtine informatii la expozitie sunt mastile plastifiante monodozale, cu un sistem de aplicare specific, setat pe piele. Astfel de produse pot fi aplicate pe ochi si pe buze, actionand  in zonele pe care alte masti nu se pot aplica. Cosmeticele de ingrijire a podoabei capilare, care mizeaza pe un concept bazat pe terapia cu plante, vor fi ofertate la expozitie. Mineralele esentiale nu vor lipsi din diferite produse de hair-styling.  Barbatii au si ei parte de oferte care vor cuprinde produse de grooming si ingrijire a parului.E LA SUPERLATIV

Related items

  • RESURFACE YOUR GLOW 20 August 2018

    Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

  • BEAUTY DÜSSELDORF SI TOP HAIR – DIE MESSE DÜSSELDORF SE AMANA! 20 August 2018

    Din cauza raspandirii rapide a Cornavirusului COVID-19, targul BEAUTY and TOP HAIR Düsseldorf va fi amanat pana in toamna. BEAUTY DÜSSELDORF, principalul punct de intalnire pentru produse cosmetice, unghii, wellness si spa, va avea loc de vineri, 18 septembrie, pana duminica, 20 septembrie 2020. TOP HAIR - DIE MESSE Düsseldorf se va desfasura concomitent timp de doua zile, pe 19 si 20 septembrie 2020.

  • SKIN RECOVERY 20 August 2018

    Dupa luni intregi de expunere la soare in care pielea ta a avut de suferit, a venit timpul sa ii oferi un tratament  de refacere.

  • ITALIAN BEAUTY & CARE DAY 20 August 2018

    Vara debuteaza cu un eveniment dedicat frumusetii in stil italian. Pe data de 28 mai 2019, incepand cu orele 11:00, va avea loc, la Palatul Noblesse din Bucuresti, cea de-a patra ediţie a evenimentului “Italian Beauty & Care Day” .

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script