top news

EVENTS/NEWS

COSMETICS BEAUTY HAIR, FRUMUSETE LA SUPERLATIV

Luni, 20 August 2018 13:17

FRUMUSETCOSMETICS BEAUTY HAIR, cel mai important eveniment din Romania adresat sectorului de beauty, va avea loc in perioada 27 - 30 septembrie 2017, in pavilionul B2 din cadrul Centrului Expozițional Romexpo. 

 

Expozitia promoveaza tendintele de la nivel mondial ale industriei, in materie de makeup, hairstyling, intretinere corporala si faciala, intretinerea unghiilor. Profesionisti din industria frumusetii vor fi prezenti la fiecare stand si vor acorda consultanta vizitatorilor despre produsele si serviciile expuse. 

Editia din acest an aduce cu sine noutati in ceea ce priveste mastile faciale si cosmetica de inalta tehnologie. Printre aceste produse inovatoare despre care se pot obtine informatii la expozitie sunt mastile plastifiante monodozale, cu un sistem de aplicare specific, setat pe piele. Astfel de produse pot fi aplicate pe ochi si pe buze, actionand  in zonele pe care alte masti nu se pot aplica. Cosmeticele de ingrijire a podoabei capilare, care mizeaza pe un concept bazat pe terapia cu plante, vor fi ofertate la expozitie. Mineralele esentiale nu vor lipsi din diferite produse de hair-styling.  Barbatii au si ei parte de oferte care vor cuprinde produse de grooming si ingrijire a parului.E LA SUPERLATIV

Related items

 • ITALIAN BEAUTY & CARE DAY 20 August 2018

  Vara debuteaza cu un eveniment dedicat frumusetii in stil italian. Pe data de 28 mai 2019, incepand cu orele 11:00, va avea loc, la Palatul Noblesse din Bucuresti, cea de-a patra ediţie a evenimentului “Italian Beauty & Care Day” .

 • EVENIMENTELE EDUCATIONALE TRUE BEAUTY BY KEUNE ROMANIA 20 August 2018

  Dedicati profesionistilor din domeniu, in a oferi produse de calitate si o platforma educationala care sa determine evolutia acestora, Keune Romania este de 10 ani, un partener de incredere pentru  coaforii romani si pentru a marca acest lucru, a pregatit pentru anul ce urmeaza un amplu program de evenimente si seminarii  nationale si internationale.

 • MELKIOR A INTRAT PE PIATA DIN REPUBLICA MOLDOVA 20 August 2018

  Alexandre Eram a inaugurat Magazinul Melkior din Republica Moldova, la Chisinau.

 • Despre publicatie 20 August 2018

  Despre publicatie

  Revista ESTETICA Romania si Republica Moldova face parte dintr-o retea internationala de presa ce isi are sediul la Torino, Italia.  

  Networkul ESTETICA cuprinde 26 de editii internationale distribuite in 60 de tari din intreaga lume in peste 335,000 de copii.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script