top news

EVENTS/NEWS

BREAKING NEWS! WELLA PROFESSIONALS ANUNTA CASTIGATORII INTERNATIONAL TRENDS AWARDS 2020. ROMANIA ESTE PE PODIUM!

Luni, 30 Martie 2020 09:21

Wella Professionals a anuntat castigatorii editiei a 17-a a premiilor ITVA International TrendVision Award. Cu peste 9.000 de participanti, aceasta competitie globala reuneste talentul si mestesugul coaforilor din 39 de tari din intreaga lume si din toate categoriile cheie ale industriei.

Avand in vedere starea de alerta din cauza raspandirii virusului COVID-19 si pentru a asigura siguranta stilistilor si a colaboratorilor sai, Wella Professionals a decis sa amane evenimentul anual care trebuia sa aiba loc la inceputul acestei luni in Sevilla, Spania. In schimb, Wella a ales sa anunte si sa celebreze castigatorii virtual, publicand anuntul pe contul sau global de Instagram @wellahair.

Evenimentele recente au afectat foarte mult industria profesionala, pentru ca haidressingul inseamna o legatura stransa intre profesionist si client. Am considerat ca sarbatorirea acestor castigatori nu numai ca este o recunoastere bine meritata a talentului si potentialului lor, dar si aduce cateva vesti pozitive intr-o perioada in care aceasta industrie trebuie sa-si ridice moralul”, adeclarat Sylvie Moreau, presedintele Coty Professional Beauty.

De-a lungul anilor, premiile internationale TrendVision Wella Professionals au devenit unul dintre cele mai ravnite premii din industria de coafura. Castigatorii acestor premii devin adesea unii dintre cei mai admirati profesionisti din aceasta meserie. Anul acesta nu face exceptie, sase castigatori s-au remarcat dintre miile de participanti si au castigat categoriile International Color Artist si International Creative Artist, doua dintre cele mai ravnite premii printre coaforii profesionisti.

Castigatorii celor mai prestigioase doua premii sunt:

International Color Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Anastasiya Kholmanskih @stasya_love_hair (Rusia)

International Creative Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Charles Junior Louw @charlesjuniorlouw_ (Africa de Sud)

 

Ambii artisti au fost alesi pentru maiestria lor considerabila si pentru contributia lor in industria parului.

“Amplasarea culorilor si diferentierea subtila a saturatiei culorii subliniaza detaliile stilului. Contrastul dintre linia curba care incadreaza perfect fata si textura difuza de la varfuri, in care culoarea se estompeaza si textura dispare, face ca acest aspect sa fie o capodopera. In cele din urma, selectia de culori se potriveste perfect cu nuanta pielii si a ochilor modelului.”, a spus Reiner Sauter, vicepresedintele Creative Hair, despre look-ul creat de  Anastasiya Kholmanskih.

Despre coafura lui Charles Junior, Sauter a spus: “Coafura lui Charles Junior arata ca are abilitati puternice cu un adevarat fler artistic. Ceea ce imi place in legatura cu acest stil este modul in care o transformare extrem de dramatica are ca rezultat o coafura frumos lucrata, care ii ofera modelului un aspect minunat si il face sa straluceasca. Este nevoie de un adevarat maestru pentru a compune un aspect atat de puternic in care stilul, tunsoarea si culoarea lucreaza perfect impreuna”.

 

Alti castigatori ai Wella Professionals au luat acasa urmatoarele premii:

Argint la categoria  Color Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Heather Mckenzie @glam.by.heather (Marea Britanie)

Juriul a apreciat echilibrul armonios al nuantelor utilizate pentru aceasta coafura, aratand o frumoasa tranzitie de inaltimi si minime in nuante de lavanda si argintiu. Valurile in cascada adauga un aspect luxos, rotunjind ceea ce este un afisaj perfect al abilitatii artistice.

 

Bronz la categoria Color Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Belén Ujaldón @belenujaldon (Spain)

Juratii au considerat ca modul in care au fost asezate culorile si tunsoarea aleasa pentru aceasta coafura sunt perfect complementare, iar combinatia dintre culoarea piersicii, care este la moda si nuantele de blond pal se potrivesc perfect cu trasaturile modelului.

  

Argint la categoria  Creative Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Leandro Santos Santana @leodecode (Irlanda)

Juratii au iubit combinatia dintre coafura, garderoba și aspectul modelului creat, o viziune creativa si armonioasa. Elementele multiple de design utilizate pentru realizarea coafurii prezinta o abilitate creativa puternica.

 

Bronz la categoria Creative Artist of the Year 2020 by Wella Professionals: Sophie Kinloch @sofdoessomehair (Marea Britanie)

Juriul a apreciat celebrarea  revenirii  „parului mare”, indraznet si potrivit perfect modelului. Forma geometrica puternica plus iluzia miscarii prezinta un aspect final stralucitor.

 

Wella Professionals intentioneaza sa-i invite pe finalistii si pe castigatorii ITVA 2020 sa participe la viitorul eveniment Coty Professional Beauty Destination pentru o experienta inedita si o recunoastere speciala.  Evenimentul va fi gazduit pe insula Gran Canaria, din Spania, in luna septembrie a acestui an. Destination Event consta in trei zile complete de spectacole inspirationale, ateliere educationale si oportunitati de conectare cu coafori talentati din intreaga industrie.

“Wella Professionals doreste sa le multumeasca tuturor celor care au contribuit la ITVA 2020. In aceste momente incerte, suntem mai hotarati ca niciodata sa-i promovam pe cei din industrie care stabilesc standardele excelentei si merita acest premiu definitoriu al industriei. Consideram ca este mai important ca niciodata sa-i aplaudam pe cei mai talentati artisti ai industriei noastre. Aveti grija de voi si fiti puternici.”, a spus Moreau.

 

Iata castigatorii ITVA 2020 si nu rata galeria foto

INTERNATIONAL COLOR ARTIST OF THE YEAR 2020 – Anastasiya Kholmanskih @stasya_love_hair (Rusia)

Argint Color Artist of the Year 2020 – Heather Mackenzie @glam.by.heather (Marea Britanie)

Bronz Color Artist of the Year 2020 – Belén Ujaldón @belenujaldon (Spania)

INTERNATIONAL CREATIVE ARTIST OF THE YEAR 2020 – Charles Junior Louw @charlesjuniorlouw_ (Africa de Sud)

Argint Creative Artist of the Year 2020 – Leandro Santos Santana @leodecode (Irlanda)

Bronz Creative Artist of the Year 2020 – Sophie Kinloch @sofdoessomehair (Marea Britanie)

EDITORIAL LOOK OF THE YEAR 2020 by @sebastianpro_official – Stephanie Darbyshire @stephanieanned (Marea Britanie)

STYLE MASTER OF THE YEAR 2020 by @ghdhairpro – Irina Belogurova @irishkabelogurova (Rusia)

MEN'S HAIR OF THE YEAR 2020 by @sebmanofficial – Adrian Mocanu @mocanuadi_creative.hair (Romania)

NAIL ARTIST OF THE YEAR 2020 by @opi_professionals – Sol Lopez Ferraro @solcitolopezf (Argentina)

 

 
  • International Color Artist of the Year 2020



  • International Creative Artist of the Year 2020



  • Silver Color Artist of the Year 2020



  • Silver Creative Artist of the Year 2020



  • Bronze Color Artist of the Year 2020



  • Bronze Creative Artist of the Year 2020



  • Editorial Look of the Year 2020



  • Style Master of the Year 2020



  • Men's Hair of the Year 2020



  • Nail Artist of the Year 2020



  •  
Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script