top news

EVENTS/NEWS

SALOANELE DE INFRUMUSETARE DIN ELVETIA SE REDESCHID PE 27 APRILIE

Marţi, 28 Aprilie 2020 09:01

(stanga): Eddine Belaid si (dreapta): frumosul sau salon Aveda Concept din Zurich, Elvetia

In Europa, afacerea saloanelor de infrumusetare face primii pasi catre o noua normalitate. Saloanele din Elvetia urmeaza sa se redeschida luni, pe 27 aprilie, urmate de cele din Austria, pe 2 mai si de cele din Germania, pe 4 mai. Eddine Belaid din Zurich, ofera o prima perspectiva asupra acestui lucru, in exclusivitate pentru Estetica.

Totusi, acest lucru va fi departe de „afacerile pe care le stim in mod normal”. In timp ce coaforii elvetieni asteapta deja un nou inceput, vor fi necesare masti de protectie, precum si controale stricte de igiena, atat la nivel personal, cat si la nivel ambiental. Eddine Belaid, din Zurich, profesionist in materie de coafura si frizerie, a oferit pentru Estetica o perspectiva asupra a ceea ce inseamna relaxarea blocajului pentru industria infrumusetarii din Elvetia si si-a exprimat laudele pentru Asociatia Coiffure Suisse, dar si pentru sprijinul continuu pe care l-a oferit industriei noastre: „As dori sa multumesc asociatiei Coiffure Suisse pentru angajamentul sau si pentru faptul ca s-a asigurat ca vom fi printre primii care vor putea deschide saloanele din nou”. 

Asociatia a ajuns chiar sa intocmeasca o imagine de ansamblu a furnizorilor de masti de protectie pe site-ul sau, pentru ca acestea vor fi obligatorii pentru coaforii si clientii elvetieni deopotriva atunci cand saloanele se vor deschide. Eddine a continuat prin a ne spune ca fiecare salon de coafura si frizerie va fi obligat sa implementeze acest proces si sa prezinte un raport de igiena dinamic Asociatiei Elvetiene de Coafura. Acest lucru nu reprezinta nicio problema pentru el, deoarece un coafor de mare success, care detine trei frizerii si un salon Aveda in Zurich si care are12 angajati, lucreaza de ani buni dupa regulile de igiena cele mai stricte. “Cu frizeria lucram mult mai profesional si pentru cursurile de pregatire, normele de igiena sunt oricum mult mai stricte”, explica el.

Asa cum a anticipat Estetica in ultimele saptamani, Eddine poate confirma ca programarile pentru serviciile de par vor fi semnificative atunci cand saloanele se vor redeschide: „La inceputul acestei saptamani, cand a fost facut anuntul ca saloanele vor putea sa se redeschida pe 27 aprilie, ne-am trezit brusc cu 130 de programari online si inca 150 la telefon!" Cand a fost intrebat cum intentioneaza sa faca fata acestei avalanse, el a explicat ca a fost deja nevoit sa mai angajeze un stilist.

Pentru a primi clienti care sunt extrem de vulnerabili la COVID-19, Eddine a creat chiar un mic sanctuar intr-o camera separata, intr-unul din saloanele sale.

„Vad acest nou inceput ca o oportunitate foarte mare pentru piata. Depinde de fiecare stilist sau frizer in parte, cum profita de aceasta situatie. Un lucru este sigur, clientii au apreciat intotdeauna munca pe care o facem pentru ei, dar poate acum vor vedea profesia noastra dintr-o perspectiva noua, realizand cat de dificila poate fi viata fara noi!”, concluzioneaza Eddine.

Related items

  • MIKE VINCENT ESTE NOUL PRESEDINTE AIPP 28 Aprilie 2020

    AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure) este incantata sa anunte ca, incepand cu 31 ianuarie 202, veteranul industriei Mike Vincent a fost numit noul presedinte al AIPP.

  • GOLDWELL PREZINTA ELUMENATION COOL CHIC 28 Aprilie 2020

    Incepand cu aceasta toamna, clientii salonului vor fi incantati de culorile stralucitoare cu luminozitate neasteptata care ii asteapta in toate saloanele Goldwell.

  • IUBESTI BLONDUL? ILLUMINAGE ESTE TEHNICA DE COLORARE A ACESTEI VERI 28 Aprilie 2020

    Daca iti place balayage, atunci vei iubi Illuminage. Tranzitii delicate si perfecte intre lumina si umbra , o noua luminozitate a parului si un rezultat care vizeaza un aspect natural.

  • INSPIRE 2020 ARE LOC ONLINE 28 Aprilie 2020

    Evenimentul educational si inspirational al verii organizat de catre Asociatia Coaforilor Freelanceri are loc in luna iunie, dar  experienta fizica a acestuia va fi inlocuita cu cea online.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script