top news

EVENTS/NEWS

TAKARA BELMOND ISI SCHIMBA SITE-UL

Miercuri, 20 Mai 2020 11:48

Takara Belmont a prezentat un nou site web care combina designul contemporan cu functionalitatea moderna atat pentru desktop, cat si pentru mobil. Acesta surprinde simultan esenta istoriei si a mostenirii sale japoneze, pe masura ce se apropie de centenarul sau din 2021.

Takara Belmont este cunoscuta la nivel mondial pentru inovatie avansata, design atemporal, aplicarea tehnologiei de varf si echipament performant de neegalat. Gama lor pentru coafura a evoluat continuu pentru a produce unele dintre cele mai iconice și de durata produse din lume, inspirand generatii intregi de saloane de coafura si oferind incredere si liniste sufleteasca.

Cu un parteneriat moral si o perspectiva comerciala care conduce saloanele catre performantele maxime ale afacerii, Takara Belmont a devenit etalonul pentru standardele si calitatea echipamentelor, de la cele mai cunoscute nume in coafura pana la cele mai subestimate.

In plus, fata de exemplarele scaune de styling, echipament de spalare si sisteme de samponare de lux, statii de fixare, accesorii functionale si tehnologii transformatoare de prelucrare a parului, compania ofera un serviciu gratuit de design de salon. Ofera, de asemenea, oportunitati de leasing prin intermediul retelei sale de distribuitori la nivel national si lucreaza in parteneriat cu saloanele pentru a aduce viziunea lor asupra salonului final. „Noul site web este conceput pentru a simplifica experienta utilizatorului. Am creat sectiuni pentru scaune pentru frizerii, scaune de coafat si alte zone cheie de produse si servicii, astfel incat vizitatorii sa poata obtine rapid informatiile de care au nevoie.”, spune managerul national de vanzari, Katie Wrighton.

Pe langa faptul ca ofera o sectiune pentru produsele companiei, site-ul ofera si o resursa prin care ajuta vizitatorii sa gaseasca dealerul local, sa afle despre Leasing si sa afle despre Serviciul de Design Salon. „Am adaugat studii de caz  in designul salonului care conduc vizitatorii prin intreg procesul, astfel incat sa stie cum functioneaza si la ce sa se astepte. Exista si o sectiune despre mostenirea noastra, care calatoreste prin aproape un secol de expertiza si termene. Takara Belmont a devenit un lider global in echipamentele de coafura si frizerie.”, a continuat Katie.

Pentru a vizita noul site al celor de la Takara Belmond APASA AICI

Related items

  • TAKARA BELMONT: TRECUTUL SI PLANURILE DE VIITOR 20 Mai 2020

    Noi, cei de la Estetica, suntem incantati sa publicam acest interviu exclusiv cu Presedintele si C.E.O-ul Takara Belmont, Hidetaka Yoshikawa. El discuta despre trecut, prezent si cateva planuri foarte interesante pentru viitor!

  • NU RATATI: 3 IDEI PRACTICE PENTRU A-I FACE PE CLIENTI SA SE SIMTA CONFORTABIL 20 Mai 2020

    Usile saloanelor sunt deschise, cel putin in statele in care starea de urgenta a fost ridicata. Agenda de programari este plina. Si totusi ceva fundamental lipseste...

  • REDESCHIDEREA SALOANELOR DIN GERMANIA: CUM SE PREGATESC? 20 Mai 2020

    Incepand cu 4 mai 2020, saloanele de infrumusetare trebuie sa se redeschida in Germania, sub rezerva unor reglementari foarte stricte privind igiena, numarul de clienti si accesul acestora, precum si utilizarea echipamentelor de protectie personala.

  • SPIRIT GREEN IN HANOI 20 Mai 2020

    Un serviciu VIP in salon inseamna ca fiecare client este tratat ca un oaspete special, intr-o atmosfera calda si prietenoasa. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script