top news

DESIGN

TAKARA BELMONT: TRECUTUL SI PLANURILE DE VIITOR

Vineri, 04 Martie 2022 08:41

Noi, cei de la Estetica, suntem incantati sa publicam acest interviu exclusiv cu Presedintele si C.E.O-ul Takara Belmont, Hidetaka Yoshikawa. El discuta despre trecut, prezent si cateva planuri foarte interesante pentru viitor!

Domnule Yoshikawa, va rugam sa le amintiti cititorilor nostri de ce anul trecut a fost atat de interesant si important pentru voi toti la Takara Belmont?

Pentru ca am sarbatorit cea de a 100-a aniversare – pe 5 Octombrie 2021, mai exact! Vedem aceasta sarbatoare ca un omagiu adus tuturor celor care ne-au sustinut si au folosit produsele noastre de-a lungul, inclusiv, desigur, clientii nostri foarte importanti din industria de coafura si frumusete. Am dori sa profitam de aceasta ocazie pentru a exprima sincera noastra apreciere tuturor celor implicati.

Va rugam sa ne oferiti o perspectiva asupra povestii Takara Belmont de pana acum.

Am inceput acum un secol ca o mica turnatorie cu doar cativa angajati in zona industriala cunoscuta sub numele de “Manchester of the East” din Osaka. De-a lungul anilor, compania s-a mutat cu vremurile si si-a extins afacerea sub motto-ul “sprijinirea frumusetii si a sanatatii oamenilor”, continuand sa faca incursiuni majore pe piata globala si in industriile echipamentelor dentare si medicale si a frumusetii, precum si prin dezvoltarea cosmeticelor. Astazi, am devenit o companie care vinde produse in peste 120 de tari din intreaga lume. Compania are acum filiale din strainatate in 12 tari si vinde produse de coafura si medicale frizerilor, cosmeticienilor, stilistilor de unghii, stomatologilor si medicilor din intreaga lume. Produsele vandute in strainatate include echipamente pentru salon de coafura denumite “Takara Belmont”, produse cosmetice profesionale exclusive pentru salon de coafura numite “LebeL” si “ESTESSiMO” si echipamente dentare si medicale numite “Belmont”.

Care a fost cea mai recenta lansare de produs pentru par?

In Octombrie am lansat LebeL ONE in Japonia. Este o gama completa de ingrijire a parului centrata pe o inovatie de sampon bazata pe cercetarea de ultima ora a celulelor stem. Filosofia din spatele gamei este ca un obicei repetat in fiecare zi are puterea de a schimba viitorul parului tau. Prin ingrijirea zilnica la domiciliu si ingrijirea profesionala la salon, vei obtine un scalp auto-hidratant si vei obtine un par cu adevarat frumos.

Puteti fi mai precis despre modul in care Takara Belmont lucreaza cu industria noastra?

Takara Belmont, care a intrat in domeniul coaforului producand scaune de frizerie, si-a extins domeniul de activitate pentru a produce si vinde scaune de salon, scafe, procesoare de par, echipamente de infrumusetare si produse cosmetice pentru ingrijirea parului, a pielii si a unghiilor. Mai mult, compania proiecteaza saloane de coafura si ofera consiliere cu privire la managementul unor astfel de saloane, inclusiv intructiuni tehnice pentru agnajatii acestora, sprijinind astfel managementul saloanelor de coafura la diferite niveluri.

Ultimii doi ani trebuie sa fi fost destul de provocatori pentru voi, asa cum a fost pentru toata industra parului si a frumusetii.

Nevoia societatii de a mentine distantarea sociala si de a evita contactul fizic din cauza pandemiei de COVID-19 a fost, desigur, o problema majora pentru industria parului si a frumusetii. In ciuda acestor vremuri de mare incertitudine, misiunea noastra este sa asiguram siguranta si bunastarea acelor persoane in orice loc de munca in care este necesar contactul fizic. De asemenea, vom continua sa contribuim in toate industriile cu care lucram prin eforturi neobosite si resurse nelimitate de creativitate. 

Ce ziceti de urmatorii 100 de ani?

“Rise into beauty, Walk into life.” Pe masura ce comemorarea centenarului nostru se apropria, Takara Belmont a definit in scopul sau corporativ modul in care compania ar trebui sa urmareasca sa contribuie societatii in urmatorii 100 de ani. Scopul universal al fiintelor umane este sa obtina placere prin frumusetea din viata lor. Takara Belmont considera ca raspunsul la aceasta  dorintauniversala este scopul sau corporativ permanent. In plus, toate companiile din grupul Takara Belmon isi vor uni fortele si vor continua sa accepte provocarea de a contribui in continuare la dezvoltarea industriilor clientilor nostri, de a aborda in mod direct realizarea unei societati durabile prin intermediul afacerii noastre si de a ajuta oamenii de pretutindeni sa traiasca o viata rodnica si frumoasa.

Stim ca Takara Belmont este intotdeaunafoarte atenta la importanta durabilitatii si a protectiei mediului. Ne puteti spune despre initiativele speciale pe acest subiect?

Am inceput un proiect numit “Re:bonis” cu scopul de a crea o noua valoare prin eliminarea deseurilor de piele sintetica din propria noastra fabrica in trimpul procesului de fabricatie a scaunelor. Aces proiect utilizeaza aproximativ 140 de tipuri de deseuri de piele sintetica in diferite culori, oferindu-le o noua utilizare si valoare, atat in interiorul cat si in afara companiei. De asemenea, din perspectiva atingerii Obiectivelor de Dezvoltare Durabila, folosim ingrediente de curatare biodegradabile excelente pentru noul nostru sampon LebeL ONE pentru a proteja resursele pretioase de apa. In plus. Reducand componenta de curatare cu 30% (comparativ cu celelalte produse ale noastre – Ed.) si scurtand timpul de clatire, ne putem astepta sa economisim aproximativ 8,8% din risipa de apa, cu o economie annuala de apa estimata de 4726 de tone (raportat la toate magazinele utilizatorilor din Japonia -Ed.).

In sfarsit, domnule Yoshikawa, va rog sa ne amintiti despre vestile dumneavoastra foarte interesante pentru 2022?

Da! Am decis sa organizam festivalul international de frumusete – Takara World Business Congress 2022 (TWBC2022) la Pacifico Yokohama din Japonia. Ne-am propus sa organizam “TWBC2022” in 2021, insa, din cauza pandemiei de coronavirus, a fost inevitabil anulat. Dupa o analiza antenta, am decis sa il organizam pe 21 si 22 Noiembrie 2022. Intentionam sa participam nu numai la locatie, ci si online. Va rugam sa-l asteptati cu nerabdare. Mai multe detalii vor fi anuntate pe site-ul nostru pe masura ce vor deveni disponibile.

In acest interviu, domnul Yoshikawa subliniaza importanta de a contribui la realizarea unei societati durabile prin intermediul afacerilor, permitand in acelasi timp oamenilor de pretutindeni sa traiasca o viata implinita si frumoasa.

  • MrYoshikawa



  • Horos



  • Rebonis-project2



  • Rebonis-project



  •  

Related items

  • BUNASTAREA IN SALON 04 Martie 2022

    Sanatatea mintala, ingrijirea de sine si constientizarea de sine nu au fost niciodata mai importante decat acum, intr-o lume a costurilor in crestere, grijilor si anxietatii, a te pune pe primul loc este o parte esentiala a vietii noastre profesionale.

  • BEST SALON AWARD – WHAT’S UP IN PARIS: PARTICIPA ACUM! 04 Martie 2022

    Revenind dupa o pauza de doi ani, cea de-a 7-a editie a Best Salon Award – What’s Up In Paris va avea loc la Paris, ca parte a MCB by Beauté Sélection 2022. Daca crezi ca designul salonului tau este deosebit de atractiv, de ce sa nu participi? Ai putea ajunge sa zbori in capitala Frantei pentru a ridica un premiu!

  • TAKARA BELMOND ISI SCHIMBA SITE-UL 04 Martie 2022

    Takara Belmont a prezentat un nou site web care combina designul contemporan cu functionalitatea moderna atat pentru desktop, cat si pentru mobil. Acesta surprinde simultan esenta istoriei si a mostenirii sale japoneze, pe masura ce se apropie de centenarul sau din 2021.

  • SOLUTII DE DESIGN: 7 IDEI PENTRU SALON CU O ZONA EXTERIOARA 04 Martie 2022

    Nu toate saloanele au posibilitatea, dar atunci cand exista un spatiu disponibil, o zona in aer liber este cu siguranta un plus.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script