top news

VIDEO

ALERTA VIDEO! CUM REALIZEZI COAFURA TEXTURATA DIN PREZENTAREA VIVIENNE WESTWOOD

Marţi, 24 Mai 2016 11:48

Media

Eugene Souleiman a creeat aceste coafuri extreme de texturate folosind EIMI Sugar Lift, Super Set Hairspray si Natural Volume Mousse pentru prezentarea lui Vivienne Westwood AW16 de la Paris Fashion Week.

 

Acesta spune: “Am creeat acest effect pentru ca fetele sa apara ca si cum sunt illuminate. Mi-am dorit sa aiba aceasta mesa texturata de par pentru ca modelelor sa le stralucesca parul din interior catre exterior atunci cand pasesc pe podium.”

Pentru mai multe look-uri uimitoare, intrati pe contul de instagram Wella Instagram sau abonati-va la canalul de youtube Wella Professionals YouTube unde veti gasi video-uri demonstrative in fiecare saptamana!

Related items

 • CREATIVITATE FARA LIMITE – ALTERNATIVE HAIR SHOW 2017: UTOPIA! 24 Mai 2016

  Alternative Hair Show este mereu o sarbatoare a talentului si spiritului artistic, un spectacol dedicate hairstilistilor: pentru editia de 2017, ce a purtat numele 'UTOPIA', limitele creativitatii au fost depasite, iar 20 de echipe artistice au umplut scena Royal Albert Hall, venind cu propria inspiratie pentru tematica aleasa. 

 • WELLA PROFESSIONALS CELEBREAZA FRUMUSETEA CULORILOR 24 Mai 2016

  Peste 6,000 de hairdresser s-au intalnit recent la  Bologna, Italia, pentru evenimentul organizat de Wella Professionals denumit "Collection Show 2017 - Colour Contouring" cu invitati importanti si Global Creative Directorul  Wella Professionals, Eugene Souleiman.

 • SA CUNOASTEM CASTIGATORII INTERNATIONAL TREND VISION AWARDS 2016 BY WELLA PROFESSIONALS! 24 Mai 2016

  Wella Professionals a organizat la Barcelona cel mai cunoscut eveniment al brandului, aducand pe scena culori uimitoare, coafuri incitante si ambitia de a castiga! Ceremonia de premiere International Trend Vision Awards (ITVA) 2016 a fost finalul spectaculos al unei gale ce uneste pasiunea pentru hairdressing la nivel international. 

 • SERVICIUL DE COLORARE PENTRU PARUL GRIZONANT, DE LA WELLA 24 Mai 2016

  Parul grizonant este una dintre cele mai provocatoare schimbari cu care se confrunta o femeie in ceea ce priveste frumuse]ea . 60% din femeile care isi vopsesc parul o fac din acest motiv. Wella Professionals ofera doamnelor care se confrunta cu aceasta problema un serviciu menit sa le ofere o solutie de infrumusetare care sa fie in acord atat cu fizicul, cat si cu starea lor de spirit. 

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script