top news

BEAUTY/NAILS

INTO THE DARK-CEL MAI NOU TREND IN MATERIE DE MAKEUP PENTRU TOAMNA/IARNA

Joi, 05 Noiembrie 2015 12:28

Chiar daca febra Kardashian v-a prins si pe voi, sezonul de toamna iarna 2015 este mult mai ofertant in materie de machiaj si va scoate din zona de confort.

 

Mesajul acestui sezon se poate citi printre randuri: Make a statement! Gata cu perfectiunea plictisitoare, cu tehnicile traditionale, cu pensulele folosite in exces. Cu multiplele modalitati de aplicare a eyelinerului negru, cu nuantele infinite autumnale pentru buze, care depasesc cu mult tonurile de piersica sau roz, aplicate cu ajutorul degetlor, voit patat si neglijent, cu sprancene rebele si neuniforme. Perioada anilor ’40, in care femeile au descoperit gustul pentru unele culori mai “nereusite” este reinviata intr-o maniera surprinzatoare, cu un paletar de rujuri care variaza de la rosu burgundy pana la negru pur si mat. Designerii care au promovat acest look au fost Marchesa, Marc Jacobs, Giles sau Emanuel Ungaro. Daca burgundul a fost mixat cu albastrul cerneala in prezentarea Ungaro, modelele de la Ermanno Scervino au purtat rujuri de culoarea vinetei, mascara aplicat pe genele de jos si un ten luminous si curat. O varianta autumnala a acestui look a fost vazuta la Trussardi: ruj de un maroniu intens si obraji fresh, in timp ce buzele negre mate au facut deliciul prezentarii Julien David. 

Cum il poarta vedetele

Admirata pentru frumusetea ei diafana, Emma Stone dovedeste ca buzele mai inchise la culoare pot fi cea mai simpla transformare a unui machiaj de zi intr-unul intens, de seaara. Un ruj burgundy pune in valoare un ten ca de por]elan si si ofera un effect usor gothic absolut fermecator. La polul opus, Lea Michele, o bruneta veritabila cu tenul masliniu arata minunat cu buze in culoarea prunei si un bronzer usor pe pometi.  Promovand si ea acest nou look, frumoasa Lily Collins arata ca o Audrey Hepburn  moderna, cu un ruj maro puternic si sprancene bine conturate. FKA Twigs, o vedeta care adora sa experimenteze cu look-ul sau, nu putea rata sa afiseze acest nou beauty trend, trecand de la rujurile in culori vii la unul aproape negru, care ilustreaza perfec]iunea anilor ’90.

 

Related items

  • Trenduri 2023 - Tracey Ann Smith 05 Noiembrie 2015

    Simt ca 2023 este anul in care lumea s-a deschis pe deplin, spune hairartistul si guru in materie de stil Tracey Ann Smith de la French & Ivi. “Am aruncat o privire mai atenta asupra unor noi tendinte care ne vor fascina pentru blonde, brunete si culori vii”.

  • RESURFACE YOUR GLOW 05 Noiembrie 2015

    Cand tenul isi pierde din stralucirea naturala, este timpul sa intervii. Trezeste la viata orice tip de piele cu gama Probiome Peel de la Skeyndor.

  • UN MACHIAJ PERFECT IN SEZONUL DE VARA 2018 05 Noiembrie 2015

    Makeup artistii profesionisti sunt cei care tin mana pe pulsul modei, urmaresc tendintele si pot sa vina cu sfaturi si sugestii utile in tot ce tine de machiaj, ce este in voga si ce se poarta in acest sezon.

  • ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A! 05 Noiembrie 2015

    Revista ESTETICA Romania& Republica Moldova a dat startul inscrierilor in competitia profesionistilor, ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script