top news

EDUCATION

TUTORIAL MANICHIURA EPIX – CULOARE FLEXIBILA

Vineri, 06 Noiembrie 2015 09:02

ORLY va prezinta o noua tehnologie revolutionara în domeniul nails: EPIX – culoare flexibila. Un sistem în 2 pasi, între lacul clasic si gelul semipermanent,  pentru o manichiura ce rezista mai mult de o saptamâna pe unghii impecabil, fara nici o crapare sau ciobire a culorii.

Formula flexibila pe unghii cu tehnologie Smudge Fix! Contine culoare si top de sigilare cu o formula unica, ce se usuca în doar 8 minute (fara lampa), are stralucire de semipermanenta, se aplica si se îndeparteaza la fel ca un lac clasic. Inovatia este tehnologia Smudge Fix care permite formulei sa ramâna elastica si flexibila pe unghie. Culoarea Flexibila si Topul Flexibil fuzioneaza, astfel orice imperfectiune se va auto-fixa pâna la uscare.

Pentru a realiza aceasta manichiura, incepeti cu o manichiura la uscat. 

 

1. Matuiti usor unghia cu un buffer. Granulatia scazuta a  bufferului va uniformiza unghia delicat si o va pregati pentru aderenta lacului flexibil. 

2. Curatati patul unghial si igienizati cu substanta pe baza de alcool ORLY Clean Prep – dezinfecteaza si pregateste unghia pentru o mai buna aderenta a lacului flexibil. 

3. Aplicati doua straturi de culoare flexibila EPIX pe unghii. 

4. Finalizati cu un strat de sealcoat flexibil pentru a sigila culoarea si a oferi luciu manichiurii. Pentru o rezistenta de durata reaplicati topul flexibil la fiecare 3 zile. Imperfectiunile se vor auto-fixa pâna când culoarea flexibila este perfect uscata.

ORLY Romania
Tehnician unghii: Cristina Voda
Model: Claudia Pavel - Cream
Foto: Mihaela Vasile
 

Related items

  • CUM POTI STIMULA CRESTEREA UNGHIILOR? 06 Noiembrie 2015

    Cand sunt fragile, unghiile se exfoliaza usor sau devin casante, asa ca, de multe ori sa ai unghii lungi pare o misiune imposibila. Afla ca, lupta cu lungimea unghiilor poate fi cucerita pas cu pas.

  • CELE MAI NOI BEAUTY TRENDURI PENTRU 2016 06 Noiembrie 2015

    In materie de makeup si frumusete, dorinta de a afla care sunt noile trenduri nu este deloc mai marunta decat in domeniul modei. Femeile vor sa stie ce se poarta, ce se reinventeaza, ce a aparut nou pe piata, la fel cum vor sa stie ce geanta este un must have pe lista lor de cumparaturi sau ce gen de toc se poarta anul acesta.

  • TUTORIAL STEP BY STEP: UN MACHIAJ IN CULORI VII, PENTRU OCAZII SPECIALE 06 Noiembrie 2015

    1. Primul pas al acestui machiaj special consta in aplicarea  bazei sidefate pentru machiaj BASEIR Make-up Atelier, dupa care urmeaza aplicarea fondului de ten fluid, rezistent la apa FLW2NB de la Make-up Atelier. 

  • TUTORIAL STEP BY STEP: SMOKY EYES, UN MACHIAJ CARE REVINE MEREU ÎN TENDINTE 06 Noiembrie 2015

    1. Se aplica fondul de ten crema si sunt corectate imperfectiunile cu un corector. Tenul natural este în tendinte sezonul acesta. Îl poti obtine cu produsul Pro Longwear de la MAC Cosmetics.  

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script