top news

EDUCATION

SCOALA ABA MAKE-UP ACADEMY TE ASTEAPTA LA CURSURI DE MACHIAJ PENTRU INCEPATORI SI AVANSATI!

Marţi, 21 Februarie 2017 15:12

Aici iti poti cultiva si dezvolta abilitatile in machiaj, in cadrul modulelor after work sau intensive. Daca esti in cautarea unei scoli de machiaj, unde sa poti invata cum sa te machiezi corect, in functie de trasaturile chipului tau, ABA MAKE-UP ACADEMY poate fi o alegere foarte reusita! Cu ce iese in evidenta? 

In primul rand programul cursurilor a fost stabilit in functie de disponibilitatea ta. Poti alege modulele after work daca ai un job stabil. Cursurile sunt sustinute, seara incepand cu ora 18.30. 

Daca esti disponibila pe timpul zilei, este avantajos sa urmezi cursurile de machiaj intensive. In cel mult 14 zile, devii make-up artist cu Diploma Acreditata! Un al doilea beneficiu este programa, care a fost construita in functie de nevoile tale. Daca iti doresti sa inveti pentru tine, alegi cursurile de machiaj Incepatori sau Initiere/Automachiaj. Este un ghid complet de informatii despre toate tipurile de machiaj de infrumusetare. Mai mult decat atat este un bun start si pentru cei ce doresc sa devina make-up artisti. Iti doresti sa devii make-up artist? Nimic mai simplu, te inscrii la cursurile de machiaj -Avansati intensiv/ after work sau alegi modulul Master! Faptul ca iti sunt asigurate produsele cosmetice si de ingrijire a fetei, pensulele si modelele pentru practica pe intreaga perioada de training este un alt beneficiu Trainerii cu experienta sunt o alta dovada ca faci o alegere buna. Alina Brailescu este make-up artist de beauty & fashion, cu o experienta de peste 14 ani. A participat la cele mai mari show-uri de moda, a realizat imaginea pentru importante brand-uri locale si internationale. Cu ea vei face cea mai mare parte a cursurilor. Corina Brailescu s-a axat mai mult pe partea de filme si reclame, ea preda sedintele de efecte speciale unde ai posibilitatea sa inveti cum sa realizezi taieturi, rani, arsuri, machiaje de Halloween dar si alte inside-uri din lumea cinematografiei.

 In cadrul modulelor pentru incepatori inveti de la A la Z cum sa construiesti un machiaj. Incepi cu notiuni de cosmetica, aplicare fond de ten si creste progresiv intensitatea si dificultatea machiajelor, pana ajungi la machiaje de seara, bridal, fashion & editorial Daca iti doresti sa te inscrii la cursuri poti accesa www.abacademy.ro sau poti suna la 0726 969 172. 

 

Related items

  • EPIDEMIA CORONAVIRUS: 4 ACTIVITATI PENTRU PERIOADA DE IZOLARE 21 Februarie 2017

    Raspandirea rapida a epidemiei de Coronavirus a dus la decizia de a inchide saloanele de infrumusetare din Romania, dar si din foarte multe tari din intreaga lume. Pe langa aceste decizii drastice suntem sfatuiti sa stam cat mai mult in casa si sa limitam interactiunea cu cei din jurul nostru.

  • UN MACHIAJ PERFECT IN SEZONUL DE VARA 2018 21 Februarie 2017

    Makeup artistii profesionisti sunt cei care tin mana pe pulsul modei, urmaresc tendintele si pot sa vina cu sfaturi si sugestii utile in tot ce tine de machiaj, ce este in voga si ce se poarta in acest sezon.

  • ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A! 21 Februarie 2017

    Revista ESTETICA Romania& Republica Moldova a dat startul inscrierilor in competitia profesionistilor, ESTETICA AWARDS 2018, EDITIA A 10-A!

  • NOUL TREND PENTRU VARA 2016: ROZ! 21 Februarie 2017

    Mult roz pe podiumurile prezentarilor de moda. De la haine, la accesorii, par sau makeup, este o culoare castigatore. Vara va incepe in curand, iar rozul este peste tot. In orice variatie si subton.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script