top news

EVENTS/NEWS

HOT NEWS! AMERICAN CREW ANUNTA CASTIGATORII ALL-STAR CHALLENGE 2020

Luni, 13 Aprilie 2020 09:57

American Crew®, furnizor oficial pentru produse barbatesti ii prezinta pe Luke Munn, din Australia, Jonathan Pereira, din Belgia, Sandra Perovic, din Canada, Daniil Gochua, din Rusia si David Da Campo, din Elvetia, ca fiind campioni mondiali ai Challenge All-Star din 2020.

All-Star Challenge este o competitie globala anuala, care evidentiaza talentul in materie de ingrijire a barbatilor.

Aceasta competitie incurajeaza frizerii de pe tot globul sa-si prezinte tehnica si abilitatile prin crearea de look-uri originale, cu produse American Crew®, care surprind spiritul atemporal al brandului. Dupa ce s-a transformat dintr-o competitie locala intr-un eveniment international, All-Star Challenge a oferit numeroase oportunitati si inspiratie industriei timp de mai multi ani. In acest an, brandul a ales cinci castigatori dintre cei 29 de participanti, care au castigat in tarile de origine participante, validand talentul si diversitatea in ceea ce priveste texturile, stilurile si tendintele parului.

„Nivelul de arta care a fost prezentat la All-Star Challenge din acest an prezinta modul in care industria evolueaza si se diversifica. Cei cinci castigatori au prezentat cunostinte individuale, specialitati de ingrijire, culturi si viziuni asupra vietii intr-un mod care a incantat cu adevarat Comitetul Global. Asteptam cu nerabdare sa vedem cum acest premiu le va spori creativitatea si ii va ajuta sa-si continue activitatea in 2020 si nu numai.", a declarat David Raccuglia, fondatorul American Crew®.

Cei cinci invingatori au castigat initial concursul din tara lor natala, inainte de a fi supusi Comitetului Global All-Star Challenge. Comitetul a luat decizia dupa examinarea atenta a urmatoarelor criterii de evaluare:

  1. ▶ Structura tunsorii 
  2. ▶ Finisarea tunsorii 
  3. ▶ Reprezentarea mărcii American Crew
  4. ▶ Originalitate 
  5. ▶ Art Direction – Garderoba
  6. ▶ Art Direction – Fotografie

Juriul All-Star Challenge a fost format din David Raccuglia, fondatorul American Crew®, Paul Wilson, American Crew® Director Artistic Global; Phoenix Thomson, American Crew® Global Education Manager; si Gillian Gorman Round, American General Crew® Global General Manager. Cu atat de multi frizeri talentati in aceasta competitie, aceste cinci coafuri i-au impresionat pe jurati si sunt recunoscute ca fiind de referinta in industrie:

 

Luke Munn, Australia: O tunsoare creative si moderna, care prezinta o forma solida, structura si multa textura.

Jonathan Pereira, Belgia: Un look elegant si contemporan pentru o coafura naturala, cu bucle imbunatatite.

Sandra Perovic, Canada: O tunsoare clasica, cu un fade proeminent  pe partile laterale, pentru o senzatie apasatoare.

Daniil Gochua, Rusia: Un stil inspirat din colectia Style For The Road, care foloseste inaltimea si textura cu un finisaj mat.

David Da Campo, Elvetia: un amestec perfect de volum, textura si lejeritate pentru un aspect versatil dedicate barbatului modern.

 

Cei cinci castigatori internationali vor fi recompensati cu un premiu in bani îin valoare de 5.000 de dolari si  invitatia de a participa la o excursie exclusiva CREW STYLE MAKERS, in Los Angeles, cu echipa American Crew®. In plus, castigatorii vor avea oportunitatea nepretuita de a invata de la profesionistii din industrie, in timp ce isi vor expune talentul individual intr-o sesiune foto editoriala regizata si realizata de fondatorul si fotograful American Crew®, David Raccuglia.

 
  • DANIIL GOCHUA - RUSSIA



  • DAVID DA CAMPO - SWITZERLAND



  • JONATHAN PEREIRA - BELGIUM



  • LUKE MUNN - AUSTRALIA



  • SANDRA PEROVIC - CANADA



  •  

Related items

  • OMC STYLIST AWARDS 2020 OFERA PREMII IN VALOARE DE 30.000 DE DOLARI 13 Aprilie 2020

    Concursul #omcstylistaward2020 organizat pe Instagram, care va avea loc din luna mai pana in luna august 2020, a marit premiile in bani, adaugand doua noi categorii. Totodata, acum permite utilizarea capetelor de manechin pentru categoriile Comercial Cut Ladies si Comercial Cuts Gents.

  • GOLDWELL PREZINTA GLOBAL CREATIVE AWARDS 13 Aprilie 2020

    Anul 2020 este anul schimbarilor pentru Goldwell, deoarece lanseaza Global Creative Awards - o competitie globala complet noua, axata exclusiv pe creativitate.

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script