top news

EVENTS/NEWS

BREAKING NEWS: PROPUNERILE ORGANIZATIEI PATRONALE A INDUSTRIEI DE BEAUTY DIN ROMANIA

Miercuri, 06 Mai 2020 12:12

Criza de COVID-19 care a lovit intreaga lume, a adus comunitatea industriei de infrumusetare laolalta. De aceea, cele mai importante firme din industrie s-au unit si au format Organizatia Patronala a Industriei de Beauty, din Romania.

Pentru a veni in ajutorul tuturor celor care fac parte din industria infrumusetarii din Romania, Organizatia Patronala a Industriei de Beauty a conceput un document in care sunt prezentate nevoile acestora pentru a reveni pe linia de plutire dupa ce se vor ridica restrictiile luate de Guvernul Romania.

Punctul de vedere de mai jos reprezinta propunerile celor mai importante 4 firme din domeniul 9602 (Saloanele Magic, Abbate, GETT’S si El Studio), ce se organizeaza in Organizatia Patronala a Industriei de Beauty, firme ce totalizeaza 1.500 angajati, 30 locatii si cifre de afaceri cumulate de 16.000.000 euro/2019, precum si opinia majoritatii jucatorilor din aceasta industrie.

DESCARCATI MAI JOS:

 

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script