top news

EVENTS/NEWS

INSPIRE 2020 ARE LOC ONLINE

Joi, 11 Iunie 2020 10:12

Evenimentul educational si inspirational al verii organizat de catre Asociatia Coaforilor Freelanceri are loc in luna iunie, dar  experienta fizica a acestuia va fi inlocuita cu cea online.

Inspire! este evenimentul anual organizat de catre Freelance Hairdressers’ Association pentru membrii sai cu scopul de a-i aduce laolalta, sa invete, sa se inspire  și să rămână la curent cu toate aspectele industriei de coafură. Din cauza masurilor luate pentru prevenirea raspandirii Coronavirusului, anul acesta Inspire! nu va avea loc fizic, dar va fi organizat online pe 14 iunie si poate participa toata lumea. Asa cum se intampla in fiecare an, in cadrul evenimentului vor fi prezenti numerosi invitati si prezentari ale sponsorilor FHA, precum Patrick Cameron, Indola, L’Oréal Professionnel, Matrix and Wella.

Evenimentul din 2020 va avea loc pe Zoom, care a fost esential pentru membrii FHA in carantina si care a fost gazda intalnirilor saptamanale si a sesiunilor de educatie.

"Zoom a fost foarte important pentru noi pe durata carantinei. Am organizat sedinte pe Zoom de cateva ori pe saptamana, pentru a oferi membrilor nostri educatie, actualizari cu privire la legislatie si sesiuni de intrebari și raspunsuri cu invitati speciali, precum si sansa de a lua legatura si de a discuta cu profesionisti similari. Toate aceste intalniri au fost un succes, astfel incat decizia de a muta Inspire! online a fost una fireasca.”, a declarat Sheila Abrahams, fondatoarea FHA.

Evenimentul va incepe duminica, 14 iunie, la ora 13 cu o prezentare a lui Patrick Cameron, maestrul parului lung si membru onorific al FHA. Mai departe, Alan Edwards din partea L’Oréal Professionnel,  va prezenta tehnici de colorare, iar dupa aceea, Claire Johns, din partea Matrix, va prezenta tunsorile care se afla in trend. Dupa-amiaza, va avea loc prezentarea lui Peter Mellon de la Meduda, din partea Wella, iar Paddy McDougall, ambasadorul global Indola, impreuna cu Andy Smith vor arata cea mai noua colectie Indola Streetstyle, care va fi prezentata in exclusivitate. Evenimentul se va incheia la ora 18:30.

Duminica, 14 iunie, ora 13:00

Zoom Meeting link: https://us02web.zoom.us/j/2343349350?pwd=Y2EzNHpUWHk5M0VlNFVQQ2lVM0xKQT09

Meeting ID: 234 334 9350

Parola: FHASRC

 

Related items

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script