top news

EVENTS/NEWS

BREAKING NEWS: INCEPE COMPETITIA LA PREMIILE AIPP 2020-2021!!!

Luni, 27 Iulie 2020 10:50

Concursul AIPP AWARDS 2020-2021 sta sa inceapa! Anul acesta din cauza perioadei deosebite cu care ne confruntam cu totii, organizatia a prelungit termenul de inscriere si mai este timp pana pe 31 octombrie 2020 pentru a trimite fotografii cu colectiile de par!

Nu ratati acest concurs! Din ce in ce mai multi coafori renumiti din intreaga lume participa la competitie in fiecare an, primind 584 de inscrieri, din 34 de tari in ultimul an!

Daca esti hairstilist, este usor sa participi la concurs. Tot ce trebuie sa faci este sa trimiti colectia pentru par (3 imagini pe colectie) si / sau videoclipuri, pe care le poti trimite pana cel tarziu 31 octombrie 2020.

Toate colectiile / videoclipurile trebuie trimise online pe www.aipp.net

Organizate o data pe an, Premiile AIPP au fost infiintate in 1997, cu scopul de a acorda premii anuale celor mai bune colectii de par. Acestea sunt alese de un juriu al editorilor asociati cu AIPP (Association Internationale Presse Professionnelle Coiffure - asociatia care reuneste cele mai bune reviste profesionale din industria parului). In momentul de fata premiile includ 5 categorii:

Best Avant-garde Collection: Premierea lucrarilor care se bazeaza pe idei noi, originale, futuriste.

Best Commercial Collection: Pentru coafuri usor de purtat si simplu de realizat.

Best Color: Cea mai buna colectie de coafuri in ceea ce priveste culoarea, originalitatea si calitatea generala.

Best Men's Collection: In semn de recunoastere a cresterii exponentiale a interesului pentru coafurile barbatilor.

Best Video: In cautarea celor mai originale si inspirate videoclipuri care promoveaza o colectie de coafura / par. Nu videoclipuri step by step.

Hall of Fame-ul premiilor AIPP  include numele celor mai buni hairstilisti din lume: Angelo Seminara, Trevor Sorbie, Robert Lobetta, Toni & Guy, Klaus Peter Ochs, Sanrizz, Angelo Seminara, Sacha Mascolo-Tarbuck, X-Presion, Dessange Paris, Charlie Miller, Tono Sanmartín, Vidal Sassoon, Aldo Coppola, Guy Kremer, Rush, Llongueras, Christophe Gaillet... si multi altii!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script