top news

EVENTS/NEWS

HAIR ICON STEPHEN MOODY SE ALATURA LUI PAUL MITCHELL

Luni, 25 Iulie 2022 11:02

John Paul Mitchell Systems anunta numirea noului director artistic, renumitului hairstylist si educator Stephen Moody.

John Paul Mitchell Systems (JPMS) a anuntat numirea educatorului profesionist de renume mondial StephenMoody in functia de director artistic. Prin angajamentul companiei noastre fata de educatie, sunt incantat sa ii urez bun venit lui Stephen la John Paul Mitchell Systems. Fiind unul dintre cei mai reusiti educatori din lume, Stephen ne va ajuta partenerii nostri din salon sa-si dezvolte si mai mult mestesugul si sa isi mareasca succesul ca profesionist ai salonului, spune Angus Mitchell, coproprietar JPMS si director artistic al educatiei. 

Un veteran de peste 30 ani al organizatiei Sassoon, Stephen a dezvoltat si gestionat Academiile Sassoon din intreaga lume. Rolul sau a inclus conducerea echiperi artistice Vidal Sassoon, sprijinirea dezvoltarii produselor, implicarea in educatia virtuala si live, formarea educatorilor si dezvoltarea tenditelor sezoniere pentru sedintele foto si video. In ultimii noua ani, Stephen a ocupat functia de decan al educatiei globale pentru un brand profesional de top. El a dezvoltat o educatie revolutionara pentru a inarma profesionistii din salon cu instrumente intelectuale si creative pentru a le creste potentialul de castig. In timpul pandemiei, Stephen a trecut la spatiul digital si virtual si a gazduit peste 200 de seminarii practice in intreaga lume.

In noul sau rol, Stephen se alatura colegilor directori artistici Robert Cromeans, Colin Caruso, Paula Peralta, John Mosley si directorului editorial Noogie Thai in dezvoltarea rapoartelor de tendinte sezoniere si in elaborarea programelor de coafura. El va conduce dezvoltarea de programe educationale inovatoare pentru o noua Academie Profesionala Paul Mitchell din Santa Monica, CA. Stephen detine multe titluri si premii, inclusiv 2021 NAHA Haircutter of the Year. El a fost, de asemenea, finalist pentru NAHA 2021 Educatorul Anului, iar in curand va primi ravnitul Intercoiffure Mondial Knight Award de la Paris. 

Un hairstylist si educator in cariera, Stephen spune: Sunt incantat sa ma alatur JPMS, o companie a carei mostenire si angajament sunt pe deplin aliniate cu ale mele – dedicata sa-i ajute pe stilisti sa exceleze in meseria lor si sa se bucure de o cariera de mare succes. Potrivit lui Jason Yates, presedintele JPMS, Aducerea lui Stephen la bord, cu numele, reputatia si puterea sa in educatie recunoscute la nivel mondial, intareste angajamentul nostru de a sprijini comunitatea profesionala a salonului. In calitate de coleg coafor si educator, l-am stiut pe Stephen ca este intotdeauna relatabil, accesibil si plin de idei proaspete. El este perfect pentru JPMS si nu am putea fi mai fericiti sa-l avem intr-un rol de lider in echipa noastra artistica.

 

 

Related items

  • ALTERNATIVE HAIR 2022 – LEGENDS 25 Iulie 2022

    Evenimentul global al anului a revenit LIVE! Alternative Hair 2022 – Legends va avea loc pe 9 octombrie 2022 la Troxy, un teatru Art-Deco din Stepney, Londra de Est.

  • BEST SALON AWARD – WHAT’S UP IN PARIS: PARTICIPA ACUM! 25 Iulie 2022

    Revenind dupa o pauza de doi ani, cea de-a 7-a editie a Best Salon Award – What’s Up In Paris va avea loc la Paris, ca parte a MCB by Beauté Sélection 2022. Daca crezi ca designul salonului tau este deosebit de atractiv, de ce sa nu participi? Ai putea ajunge sa zbori in capitala Frantei pentru a ridica un premiu!

Copyright © 2012 | All rights reserved • SC INGO INTERNATIONAL SRL | P.iva 05215180018 | sales@estetica.ro login | Powered by coolshop

popup - Wisepops - script